Συγκινημένος ο Τάσος Ιορδανίδης: «Θα ήθελα πολύ να είχα ακόμη μια ευκαιρία να του πω ότι τον αγαπάω»

Ο Τάσος Ιορδανίδης, με αφορμή τη σημερινή πρεμιέρα του στην εκπομπή «Μπαμπάδες» στην ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένος στο «Δύο στις Δέκα». Ο γνωστός ηθοποιός και πλέον παρουσιαστής μίλησε για την πατρότητα αλλά και την απώλεια του πατέρα του.

«Ο πατέρας μου ήταν ένας υπέροχος μπαμπάς. Θα ήθελα πολύ να είχα ακόμη μια ευκαιρία να του πω ότι τον αγαπάω πολύ. Έχασα τον μπαμπά μου, 20 μέρες αφότου ήρθε ο γιος μου στη ζωή. Όταν γεννήθηκε το παιδί και τον είχα αγκαλιά, με πήρε η αδερφή μου τηλέφωνο και μου είπε ότι ο πατέρας μας είχε όγκο στο κεφάλι. Το πράγμα ήταν μη αναστρέψιμο, μπήκε στο χειρουργείο, δεν πήγε καλά και σε 20 μέρες τον έχασα.

Αυτό θα είναι κάτι που θα το κουβαλάω και ένας από τους λόγους – χωρίς να βαραίνω άλλο το κλίμα – που κάνω αυτή την εκπομπή είναι γιατί την αφιερώνω στον πατέρα μου, στην τόση αγάπη που μου έδωσε και στην αγάπη που προσπαθώ και εγώ να τη διοχετεύσω στα παιδιά μου» αποκάλυψε συγκινημένος ο Τάσος Ιορδανίδης

Δες το απόσπασμα:

«Δεν πρόλαβα να του πω όλα όσα ήθελα. Δεν ήταν βαρύς, είχε τις τσαχπινιές του, ήταν πολύ ωραίος τύπος» ανέφερε επίσης ο ηθοποιός.

Read More

And More