Συγκίνηση για τον άντρα της Céline Dion – Κανόνισε τα πάντα για την κηδεία του πριν πεθάνει!

Ραγίζουν καρδιές οι τελευταίες αποκαλύψεις μετά το θάνατο του συζύγου της Celine Dion. Ο René Angélil πέθανε από καρκίνο στα 73 του χρόνια και όμως η τεράστια αγάπη που είχε στην γυναίκα του, τον έκανε υπερβολικά προστατευτικό απέναντί της. Μετά από 21 χρόνια γάμου μάλιστα, και γνωρίζοντας πως η Celine θα καταρρεύσει μετά το χάμό του, φρόντισε από πριν τα πάντα για την κηδεία του.
“Ο René ήταν πολύ γενναιόδωρος και φρόντισε να προετοιμάσει τα πάντα τους τελευταίους μήνες. Εξαιτίας του ότι προνόησε, η Celine τώρα είναι πιο ήρεμη και μπορεί να το διαχειριστεί με περισσότερο αυτοέλεγχο”, αποκάλυψε στο περιοδικό People η στιλίστρια και κολλητή φίλη της τραγουδίστριας Annie Horth.

Η Celine, μάλιστα που μετά το θάνατο του άντρα της, έχασε και τον 59χρονο αδελφό της από καρκίνο, κατάφερε να θρηνήσει και να σταθεί κοντά στα παιδιά της αυτές τις ώρες… χωρίς να ασχοληθεί με τα διαδικαστικά της κηδείας, αφού ήταν όλα έτοιμα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση στην σελίδα της Celine Dion, η κηδεία του Rene μετά από δική του επιθυμία, θα πραγματοποιηθεί στη Βασιλική Notre-Dame του Μόντρεαλ όπου παντρεύτηκαν πριν από 21 χρόνια. Σήμερα Πέμπτη 21 Ιανουαρίου θα είναι ανοιχτός ο ναός για κάποιες ώρες στο κοινό που θέλει να πει το τελευταίο αντίο.

Ενώ την Παρασκευή θα τελεστεί η νεκρωσιμος ακολουθία στις 15:00. Στις 3 Φεβρουαρίου, θα ακολουθήσει εκδήλωση στο Las Vegas και στο Caesars Palace Colosseum, όπου έκανε τις τελευταίες της εμφανίσεις η Celine και όλοι μαζί ήταν σαν οικογένεια.

Μία ημέρα μετά την κηδεία του συζύγου της, η Celin θα αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της αδερφό. Ύστερα από επιμνημόσυνη δέηση σε γραφείο τελετών, το Σάββατο, η κηδεία του Daniel θα γίνει σε εκκλησία του Κεμπέκ.

Read More

And More