Συγκίνηση για τον Θάνο Καλλίρη – Η απόφαση της κόρης του που τον έκανε περήφανο

Αυτή είναι σίγουρα μια από τις στιγμές που δύσκολα θα ξεχάσει ο Θάνος Καλλίρης. Ο γνωστός τραγουδιστής που έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη του Δέσποινα, βρήκε έναν ακόμη λόγο να είναι “περήφανος πατέρας”. Βλέπεις το κορίτσι του αποφάσισε να ακολουθήσει το παράδειγμα της Μαρίας Σολωμού και άλλων γυναικών και να δωρίσει τα μαλλιά της για να φτιάχνουν περούκες για παιδιά με καρκίνο.

Ο γνωστός τραγουδιστής μάλιστα, ανέβασε και στο Facebook φωτογραφίες από την τρυφερή αυτή κίνηση της κόρης του και έγραψε χαρακτηριστικά: “Πριν λίγες μέρες ήρθε η κόρη μου με χαρά και μου είπε: “Μπαμπά αποφάσισα ότι θέλω να κουρευτώ και όχι μόνον αυτό, θέλω να χαρίσω τα μαλλιά μου σε παιδάκια με καρκίνο…” Έτσι και έγινε λοιπόν! Πόσο πιο περήφανος μπορώ να νιώσω; ουφ! Εύχομαι σε όλο το κόσμο υγεία και τέτοιες γλυκιές συγκινήσεις …”

Και φυσικά τα σχόλια των φίλων και των θαυμαστών του δεν ήταν λίγα, μιας και η συμβολική κίνηση της κόρης του αποτελεί παράδειγμα και για άλλα κορίτσια.

Πριν λίγες μέρες ήρθε η κόρη μου με χαρά και μου είπε: “Μπαμπά αποφάσισα ότι θέλω να κουρευτώ και όχι μόνον αυτό, θέλω ν…

Δημοσιεύτηκε από Thanos Kalliris στις Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016

Read More

And More