“Συγκινήθηκα με την απόφαση του Τανιμανίδη να βάλει σε προτεραιότητα την οικογένειά του και να μην πάει στο Survivor” (video)

 Η Ειρήνη Παπαδοπούλου εμφανίστηκε το πρωί της Τρίτης στο Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην εμπειρία της από το Survivor τρία χρόνια πριν και στην απόφαση του Σάκη Τανιμανίδη να μην αναλάβει τα ηνία της παρουσίασης του ριάλιτι επιβίωσης, λόγω της εγκυμοσύνης της Χριστίνας.

Για την εμπειρία της από το Survivor είπε: «Μου άφησε πολλά μαθήματα, κρατάω πάντα τα θετικά. Από αυτή την εμπειρία απέβαλα όσο μπορούσα τα στενάχωρα συναισθήματα και κράτησα μόνο τα θετικά. Θεωρώ ότι είναι πολύ μοναδική εμπειρία. Όποιος έχει επιλέξει αυτή τη σεζόν να πάει να το απολαύσει όσο μπορεί περισσότερο. Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι σημαντικό κομμάτι. Η πείνα και η ταλαιπωρία συνηθίζονται. Εκεί μέσα επιβεβαίωσα για τη ψυχική δύναμη, άρα ψυχικά αν δεν αισθάνεσαι καλά σε ένα περιβάλλον, όσο και να φας, θα είσαι down. Εγώ ήμουν παίκτης ψυχολογίας».

Για την απόφαση του Σάκη Τανιμανίδη σημείωσε: «Σίγουρα ο Σάκης ταυτίστηκε με το Survivor. Συγκινήθηκα με την απόφαση του να βάλει σε προτεραιότητα την οικογένειά του. Μου αρέσουν τέτοιοι άνθρωποι. Είμαι από αυτούς τους ανθρώπους που δε θυσιάζουν την οικογενειακή στιγμή στον βωμό του επαγγέλματος».

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

 

Read More

And More