Συγκινητική επίσκεψη της Taylor Swift σε μικρή ασθενή της

Στο πλευρό θαυμαστή της που την είχε ανάγκη βρέθηκε ακόμα μία φορά η διάσημη ποπ τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift). Επισκέφθηκε ένα οκτάχρονο κοριτσάκι το οποίο αναρρώνει από σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο Φοίνιξ και της έκανε τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής της.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Αριζόνα Ριπάμπλικ η ποπ σταρ εμφανίστηκε εντελώς ξαφνικά στο νοσοκομείο για να δει την μικρή Ιζαμπέλα ΜακΚιουν.

Η οικογένεια του κοριτσιού έκανε τις προηγούμενες ημέρες και έστειλε στη διάσημη σταρ ένα βίντεο στο οποίο η μικρή τής ζητούσε να την επισκεφτεί γιατί δεν θα μπορούσε να πάει στη συναυλία της την επόμενη εβδομάδα.

Η Τέιλορ Σουίφτ έμεινε στο νοσοκομείο για περίπου 20 λεπτά. Υπέγραψε πολλά αυτόγραφα σε όσους θαυμαστές της, της το ζήτησαν και δώρισε στην μικρή Ιζαμπέλα μια τσάντα με αναμνηστικά από τη συναυλία της.

Η οικογένεια ΜακΚιουν αποκάλυψε ότι η οκτάχρονη υπέστη εγκαύματα τρίτου βαθμού στο 65% του σώματός της όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε γειτονικό σπίτι όπου γιόρταζαν την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου τον Μάρτιο.

Αν και η μικρή πονάει όταν αγκαλιάζει κάποιον, ζήτησε μία αγκαλιά από το είδωλό της για να θυμάται αυτή τη στιγμή για πάντα.

Πηγή: ΑΠΕ

Read More

And More