Συγκλονιστικές φωτογραφίες από το καμένο σπίτι διάσημου ζευγαριού στο Malibu!

Συγκλονιστικές φωτογραφίες από το καμένο σπίτι διάσημου ζευγαριού στο Malibu! | tlife.gr

Πολλοί διάσημοι έχασαν τα σπίτια τους από την φονική πυρκαγιά στην Καλιφόρνια. Μία από αυτούς είναι και η 25χρονη τραγουδίστρια Miley Cyrus με τον αρραβωνιαστικό της Liam Hemsworth, που επιβεβαίωσαν μέσω των social ότι το σπίτι τους στο Malibu τυλίχτηκε στις φλόγες. Η Miley είχε αγοράσει το σπίτι της 2,5 εκατομμύρια δολάρια και η σημερινή του εικόνα δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνη την βίλα που είχε πριν συμβεί αυτή η καταστροφή.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια έγραψε στο λογαριασμό της στο twitter: «Εγώ και ο αρραβωνιαστικός μου ο Liam είμαστε ασφαλείς. Τα ζωάκια μου που είναι όλη μου η ζωή πρόλαβαν και σώθηκαν. Το σπίτι μου όμως καταστράφηκε από την φονική πυρκαγιά που έπληξε την περιοχή που κατοικώ. Είμαι τυχερή που όλοι μας είμαστε καλά, το σπίτι μου δεν υπάρχει πλέον αλλά οι μνήμες που έχω από εκεί με την οικογένεια μου και τους φίλους μου παραμένουν ζωντανές. Είμαι ευγνώμων για όσα έχω αφήσει».

«Όποιος μπορεί να κάνει δωρεές για να αποκατασταθεί η μαγεία του Malibu» ήταν ακόμα ένα tweet της τραγουδίστριας.

Συγκλονισμένος και ο Liam Hemsworth ανέβασε μία φωτογραφία στο instagram με το καμένο σπίτι και έγραψε: » Αυτό είναι ότι απέμεινε από το σπίτι μου, οι πέτρες που γράφουν <<ΑΓΆΠΗ>> πολλοί άνθρωποι έχασαν τα σπίτια τους, η καρδιά μου είναι σε αυτούς τους ανθρώπους. Το Malibu είναι μια αγαπημένη κοινότητα και βοηθάει ο ένας τον άλλον με οποιοδήποτε τρόπο. Θα γίνουμε ακόμα πιο ισχυροί μετά από αυτό. Ευχαριστώ τους ντόπιους που βοήθησαν να σβήσει αυτή η φωτιά και ευχαριστώ επίσης και τους πυροσβέστες που είναι οι ήρωες μας. Σας αγαπώ. Μείνετε όλοι δυνατοί. Όποιος μπορεί να βοηθήσει με δωρεές ας το κάνει».

Η Miley Cyrus βρισκόταν στην Αφρική για τα γυρίσματα και βρήκε στο κινητό της πολλές κλήσεις από τον πατέρα της. Όταν το σήκωσε ενημερώθηκε για το συμβάν και δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί.

 

READ more