Συγκλονιστική αποκάλυψη από την Ασημίνα του MasterChef: «Δεν ήξερα ότι η μητέρα μου είχε πεθάνει»

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η πρώην παίκτρια του MasterChef, Ασημίνα Ουστάλλι. Η όμορφη Ασημίνα βρέθηκε καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στον Alpha και μίλησε  για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, για τον θάνατο της μητέρας της αλλά και την εμπειρία της στον διαγωνισμό μαγειρικής.

«Οι συνάδελφοι μου στο ξενοδοχείο δήλωσαν συμμέτοχη για μένα στο MasterChef! Στενοχωρήθηκα όταν με έκοψε λόγω της εμφάνισης ο κύριος Κοντιζάς και πείσμωσα. Όνειρο μου είναι να τα καταφέρω με την άξια μου και να ανοίξω δικό μου εστιατόριο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ασημίνα μιλώντας για όσα έζησε στο Masterchef!

Ενώ, μίλησε και για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, αποκαλύπτοντας:  «Έχω χάσει την μητέρα μου μικρή, δεν έχω μνήμες, δεν τη θυμάμαι καθόλου! Όταν έμενα με τους γονείς μου, τη φωτογραφία της μητέρας μου προσπαθούσα να μην την έχω σε εμφανή σημείο για να μην στενοχωριέται ο πατέρας μου. Στο χωριό που μεγάλωσαν οι γονείς μου, η μητέρα μου είχε ένα δυστύχημα με ένα άλογο. Μέχρι τα 16 μου νόμιζα ότι η μητριά μου είναι η πραγματική μου μητέρα. Μου είχαν κρύψει ότι έχει πεθάνει η μητέρα μου και όταν το έμαθα, θύμωσα και έφυγα από το σπίτι. Μου έλειψε η παρουσία των γονιών μου στα παιδικά μου χρόνια», είπε.

Δες το Video του zappit:

Όλα όσα είπε η Ασημίνα στην Ελεονώρα Μελέτη!

Read More

And More