Συγκλονιστική αποκάλυψη από την Κατερίνα Παπουτσάκη: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε!

Συγκλονιστική αποκάλυψη από την Κατερίνα Παπουτσάκη: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε! | tlife.gr

Μια σοβαρή περιπέτεια υγείας πέρασε πριν λίγα χρόνια η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η αγαπημένη ηθοποιός που φέτος θα υποδυθεί στην παράσταση «Ωνάσης: Τα θέλω όλα» την Μαρία Καλλάς, βρέθηκε καλεσμένη στο Thrive και μίλησε στην  Ζέτα Δούκα για τη νόσο Crohn από την οποία νόσησε όταν υποδυόταν την Αλίκη εξηγώντας ταυτόχρονα πώς ξεπέρασε αυτή την τραυματική για την υγεία της περίοδο.

«Γενικά πηγαίνει κι έρχεται αυτό, έχει να κάνει κυρίως με την ψυχολογία. Αυτό προέκυψε τότε με την “Αλίκη” και το ζόρισμα αυτό που είχα υποστεί και ήταν μια τραυματική περίοδος της ζωής μου. Και όταν τελείωσε όλη αυτή η άσχημη περίοδος, σταδιακά άρχισε να φτιάχνει αυτό το πράγμα, οπότε ήταν ξεκάθαρα ψυχοσωματικό. Όταν βρεθώ σε καταστάσεις δύσκολες και στρεσογόνες, τότε ξαφνικά ξαναβγαίνει αυτό και όταν περάσει αυτή η περίοδος, μειώνεται…

Είναι κάτι που με βασανίζει και με ταλαιπωρεί και διατροφικά γιατί δεν μπορώ να φάω ακριβώς αυτά που θα ήθελα γιατί δεν μπορεί να το υποστηρίξει το σώμα μου, έχω πρηξίματα, πόνους κλπ…», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Όλα όσα αποκάλυψε στην  εκπομπή Thrive!

READ more