Η συγκλονιστική ιστορία της Δήμητρας Μεταλλινού που ζύγιζε 39 κιλά – Πώς νίκησε την ανορεξία

Συγκλονίζει η ιστορία της τραγουδίστρια που κόντεψε να πεθάνει. Έδωσε μάχη με τη νευρική ανορεξία αλλά κατάφερε να βγει νικήτρια. Η Δήμητρα Μεταλλινού περιγράφει την περιπέτειά της και πώς έφτασε να ζυγίζει μόλις 39 κιλά.

“Έλεγα: όποιος έχει όπλο ας με πυροβολήσει να σταματήσω να πονάω. Έβλεπα τη μητέρα μου να παρακαλάει τον Θεό να μην πεθάνω. Ο γιατρός που με παρακολουθούσε με ταρακούνησε όταν έφτασα να ζυγίζω 39 κιλά, λίγο πριν φτάσω στο τέλος”, περιγράφει στην εφημερίδα Espresso.

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε και το νέο της τραγούδι με τίτλο “Μάχη” σε  μουσική και στίχους  που γράψει ο Νεκτάριος  και Γιώργος Μπήτρος.  Την σκηνοθεσία του τραγουδιού ανέλαβε  Άλεξ Κωνσταντινίδης. Οι στίχοι του κομματιού περιγράφουν τη δική της μάχη με το “τέρας” της νευρικής ανορεξίας.

Η Δήμητρα μεγάλωσε στον Ορχομενό. Προέρχεται από μία αγροτική οικογένεια και έτσι μεγάλωσε με στερήσεις. Όταν ήρθε στην Αθήνα προσπάθησε να κυνηγήσει το όνειρό της και ξεκίνησε να εργάζεται ως τραγουδίστρια. Παράλληλα με τις σπουδές της βέβαια. Ήθελε άλλωστε να μην επιβαρύνει τους δικούς της.

Οι προτάσεις για δουλειά δεν άργησαν να έρθουν. Δεν ήταν όμως όλα ρόδινα. Η ίδια εξηγεί στην εφημερίδα ότι πολλές φορές της ζητούσαν πράγματα που δεν μπορούσε να δεχτεί. Τα “όχι” που δεν μετανιώνει όμως της έφεραν στεναχώρια , άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ανεργία. Τα έξοδα πολλά κι εκείνη πολύ περήφανη για να ζητήσει λεφτά από την οικογένειά της. “Υπήρχαν μέρες που δεν είχα ούτε για ψωμί. Ούτε 5 ευρώ για να φάω. Δεν μιλούσα για να μη τους στεναχωρήσω, για να μην τους φοβίσω και μου πουν γύρνα πίσω. Κάπως έτσι ήρθε πρώτα η νεύρωση στομάχου και έπειτα η νευρική ανορεξία”, αναφέρει.

“Άρχισα να παίρνω φάρμακα και να μην τρώω. Από ένα σημείο και μετά ο οργανισμός μου δεν μπορούσε να δεχτεί σχεδόν καθόλου τροφή. Ό,τι έτρωγα κατέληγε έξω”, περιγράφει η Δήμητρα.

Όταν οι γονείς της έμαθαν για το πρόβλημά της έτρεξαν δίπλα της. “Έβλεπα τη μητέρα μου να παρακαλάει τον Θεό να μην πεθάνω. Ο γιατρός που με παρακολουθούσε με ταρακούνησε όταν έφτασα να ζυγίζω 39 κιλά”, εξομολογείται.

Read More

And More