Συγκλονιστική μαρτυρία της μητέρας που άφησε το μωρό της να καεί στον ήλιο!

Συγκλονιστική μαρτυρία της μητέρας που άφησε το μωρό της να καεί στον ήλιο! | tlife.gr

Στο φως έρχεται η απολογία της μητέρας που κατηγορείται για αμέλεια, αφού άφησε το παιδί της να καεί από τον ήλιο στο Brighton, πριν από λίγο καιρό. Το παιδί, μάλιστα, είχε οδηγηθεί στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε εγκαύματα στο σώμα του από τον καυτό ήλιο.

Η 29χρονη μητέρα του, που κλήθηκε να απολογηθεί στην τοπική αστυνομία, ισχυρίζεται ότι άφησε για λίγο το μωρό στον ήλιο για να πιεί ένα αναψυκτικό. Η ίδια δηλώνει μετανιωμένη και ξεκαθαρίζει πως δεν περίμενε να συμβεί κάτι τέτοιο.

Ο 34χρονος σύζυγος της, που δεν ήταν μαζί της στην παραλία σπάει τη σιωπή του και λέει πως προσπαθούν πολύ για να γίνει το παιδί τους καλά. «Είμαστε συγκλονισμένοι από αυτό που έγινε. Είμαστε στο πλευρό του παιδιού και προσπαθούμε να του δώσουμε όσο μεγαλύτερη βοήθεια μπορούμε για να γίνει καλά. Ο γιος μας είναι κάθε μέρα και καλύτερα και τα εγκαύματα του δεν απειλούν πλέονν την υγεία του», λέει ο πατέρας του αγοριού.

Παρόλα αυτά, η τοπική αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, καθώς ένας μάρτυρας, στην παραλία, αναφέρει πως είδε την μητέρα του μωρού μεθυσμένη.

READ more