Συγκλονιστικός Θάνος Μικρούτσικος: «Μέσα από την περιπέτεια της υγείας μου, πλησίασα στη σχέση μου με τη σύζυγό μου το όριο του απόλυτου».

“Μέσα από την περιπέτεια της υγείας μου, πλησίασα στη σχέση μου με τη σύζυγό μου το όριο του απόλυτου. Αυτό με κάνει ευτυχισμένο”, δήλωσε λίγο καιρό πριν την είσοδό του στο νοσοκομείο και τον τραγικό θάνατό του, ο Θάνος Μικρούτσικος. Ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης πάλεψε ως το τέλος, αλλά τελικά νικήθηκε από τον καρκίνο και άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα του Σαββάτου 28 Δεκεμβρίου.

Λίγο καιρό πριν, ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης είχε ανοίξει το σπίτι του και την καρδιά του, στον Αντώνη Μποσκοΐτη και είχε μιλήσει στο Rise για τον  έρωτα με τον κεραυνοβόλο παιδικό του έρωτα με το πιάνο, τις ανατρεπτικές του συνεργασίες, την Καββαδιομάνια που συνεχίζει να κατακτά και να εμπνέει το νεανικό κοινό, τον απόλυτο έρωτα με την τρίτη σύζυγό του, Μαρία Παπαγιάννη, τη ζωή αλλά και το θάνατο.

“Να σου αποκαλύψω και κάτι… Όταν τους παίζω τους 7 Νάνους, ο κόσμος έχει ψευδαισθήσεις. Νομίζει ότι με βλέπει. Νομίζει ότι βλέπει το πιάνο. Θέλω να τους πω μέσα από την εκπομπή σου, ότι δεν βλέπουν εμένα και το πιάνο, νομίζουν ότι το βλέπουν. Γιατί από την ώρα που αρχίζω, εγώ έχω πάρει το πιάνο και ίπταμαι. Απλώς έρχομαι μετά για το χειροκρότημα.”

Αυτός είναι ο επίλογος της τελευταίας και συγκλονιστικής συνέντευξης του Θάνου Μικρούτσικου, που έδωσε λίγο καιρό πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στο Rise Tv και που δημοσιεύτηκε ανήμερα του θανάτου.

Δες το video:

Η κηδεία του θα είναι πολιτική και θα γίνει τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου

Read More

And More