Συγκλονίζει η Celine Dion, δυο χρόνια μετά το θάνατο του άντρα της: “Εξακολουθώ να του μιλάω”

Δυο χρόνια έχουν περάσει από το θάνατο του συζύγου της Rene Angelil στις 14 Ιανουαρίου του 2016 και η Celine Dion δεν σταματά να τον ξεχνά λεπτό. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μπορεί να έχει επιστρέψει στη σκηνή μετά το πένθος της, αλλά ο πόνος της είναι ακόμη μεγάλος.

Ο σύζυγός της πέθανε από καρκίνο του πνεύμονα σε ηλικία 73 χρόνων. Για πολλούς μήνες είχε δώσει μεγάλη μάχη έχοντας στο πλευρό του την Celine Dion και τα παιδιά τους τον 17χρονο Τσαρλς και τα εφτάχρονα δίδυμα, Νέλσον και Έντι. Δυστυχώς όμως, δεν τα κατάφερε και σκόρπισε τη θλίψη στην οικογένειά του.

Μιλώντας σήμερα πια για το θάνατό του η Celine αποκαλύπτει πως έχει φροντίσει να έχει ένα μπρούτζινο εκμαγείο του χεριού του Ρενέ. “Σφίγγω το χέρι του άντρα μου και “χτυπάμε ξύλο” μαζί, πριν από κάθε show”, εξομολογήθηκε η ερμηνεύτρια του «My Heart Will Go On», σε συνέντευξή της στο αυστραλιανό περιοδικό Stellar Magazine.

«Ακόμη και μετά την αποχώρησή του, εξακολουθώ να του μιλάω», είπε και αποκάλυψε ότι επέστρεψε στις μουσικές σκηνές ως φόρο τιμής στον Ρενέ: «Ο σύζυγός μου ήθελε να επιστρέψω στη σκηνή πριν πεθάνει, αυτό είναι που ήθελε πάνω απ’ όλα. Έτσι, επέστρεψα ενόσω ζούσε ακόμα. Ήθελε να βεβαιωθεί ότι θα συνέχιζα. Κι έτσι, του απέδειξα ότι ναι, θα συνέχιζα».

«Του είπα ότι έχω τα παιδιά κι ότι θα πρέπει να μ’ εμπιστεύεται… Φαντάζομαι ότι ήθελε, πριν φύγει, να βεβαιωθεί ότι είμαι καλά. Προσπαθώ να του αποδείξω, κάθε μέρα, ότι είμαι καλά. Τα παιδιά μεγαλώνουν, αισθανόμαστε δυνατοί. Είμαστε καλά», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Read More

And More