Συγκλονίζει Έλληνας ηθοποιός με την εξομολόγηση του: “‘Ημουν ένα κόκκαλο, δε μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου”

Για τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του μίλησε ένας από τους ηθοποιούς που αγαπήθηκε ιδιαίτερα μέσα από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά “Λαμψη”. Ο λόγος για τον Γιώργο Βουτσίνο. Ο θρυλικός αστυνόμος Βούρβαχης όπως αποκάλυψε στην εφημερίδα “Espresso”, φλέρταρε με τον θάνατο αφού ένα σπάνιο παράσιτο ήταν η αιτία να νοσηλευθεί για δύο ολόκληρους μήνες στο νοσοκομείο, σε πολύ σοβαρή κατάσταση, με αποτέλεσμα ο ίδιος να φοβηθεί ακόμη και για τη ζωή του.

“Προσβλήθηκα από έναν ιό με την ονομασία λεϊσμανίαση. Οι δύο αυτοί μήνες ήταν κόλαση για εμένα. Όλο το ιατρικό προσωπικό του Σισμανογλείου είχε πέσει πάνω μου για να βρει τι ήταν αυτό που είχε κάνει εισβολή στο σώμα μου και κανείς δεν μπορούσε να βρει τι στα αλήθεια είχε συμβεί. Όταν βρήκαν το παράσιτο, είχα ήδη χάσει 17 κιλά” λέει ο ηθοποιός στην “Espresso”.

Όπως τόνισε ο ίδιος “όταν γύρισα στο σπίτι, ήμουν ένα κόκαλο, το οποίο σερνόταν εδώ κι εκεί. Δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου. Η σύζυγός μου Βάντα είχε τα δικά της σοβαρά προβλήματα υγείας με τους σπονδύλους της και δεν μπορούσε να με βοηθήσει. Και έτσι για εμένα ήταν πολύ σκληρά τα πράγματα. Φοβήθηκα πραγματικά για τη ζωή μου, ότι δεν θα τα καταφέρω”.

 
 

Read More

And More