Συγκλονίζει γνωστός ηθοποιός με τις αναρτήσεις για την μάχη του με τον κορονοϊό λίγες μέρες πριν πεθάνει

Tην τελευταία του πνοή άφησε πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 23 Νοεμβρίου ο γνωστός κωμικός ηθοποιός Τζόε Λούνα ο οποίος είχε προσβληθεί από κορονοϊό. Ωστόσο λίγες ημέρες πριν την τραγική κατάληξη είχε ξεκινήσει ξεκίνησε να μοιράζεται την εμπειρία του με την περιπέτεια της υγείας του μέσα από διάφορες αναρτήσεις στα social media.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δημοσίευε βίντεο μέσα από το νοσοκομείο, στα οποία περιέγραφε τη μάχη που έδινε με τον Covid-19, και την πνευμονία συνδυαστικά με τα υπόλοιπα προβλήματα που αντιμετώπιζε. «Είμαι διαβητικός και ακρωτηριασμένος, οπότε έχω πολλά που αντιμετωπίζω», δήλωνε σε σχετική ανάρτησή του.

«Δεν είναι αστείο, ειδικά αν είσαι διαβητικός», έγραψε σε μια άλλη δημοσίευση δύο μόλις ημέρες πριν πεθάνει.

Δημιούργησε μάλιστα και ένα βίντεο διάρκειας 35 λεπτών μέσα στο οποίο περιέγραφε όλα τα συμπτώματα που είχε και μεταξύ άλλων ανέφερε, “Όταν άκουγα ανθρώπους να μιλούν για το τι τους έκανε η Covid, μέσα μου αμφισβητούσα, αν πράγματι ήταν τόσο κακή. Τώρα σας λέω παιδιά, είμαι σε μάχη, παλεύω για τη ζωή μου. Όχι μόνο βγήκα θετικός, αλλά έχω και πνευμονία. Είναι φρικτό, έχει χειροτερέψει, όλα καταρρέουν», δήλωσε.

Θετικοί διαγνώστηκαν και η σύζυγος και τα παιδιά του, όμως δεν έχουν εμφανίσει τόσο σοβαρά συμπτώματα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JOE LUNA (@joeelcholo)

Read More

And More