Συγκλονίζει η Αλεξία Έβερτ στο «Μαζί σου» - Το ιατρικό λάθος που προκάλεσε μόνιμη βλάβη στον σύζυγό της (video)

Συγκλονίζει η Αλεξία Έβερτ στο «Μαζί σου» – Το ιατρικό λάθος που προκάλεσε μόνιμη βλάβη στον σύζυγό της (video) | tlife.gr

Η Αλεξία Έβερτ μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μαζί σου» και την Πόπη Παπαδοπούλου. Μεταξύ άλλων, η κόρη του Μιλτιάδη Έβερτ, συγκλόνισε με την εξομολόγησή της για την περιπέτεια υγείας του συζύγου της. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο δικηγόρος σύζυγός της, Γιώργος Αλβέρτης, ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος σε τράπεζα ως τον Ιανουάριο του 2005, οπότε και χρειάστηκε να αφαιρέσει μια κύστη από τον εγκέφαλο. Μια επέμβαση που συνοδεύτηκε από σοβαρότατες επιπλοκές στην υγεία του, καθιστώντας τον άτομο με ειδικές ανάγκες.

«Οι γιατροί μας είπαν ότι το χειρουργείο πήγε καλά… Πώς γίνεται αυτός όμως όταν κακοποιείς έναν εγκέφαλο επτά ώρες δεν ξέρω. Είναι μια απορία που δεν μου έχε λυθεί ποτέ… Όταν ξύπνησε απάντησε σε δύο-τρεις ερωτήσεις σωστά… Από το πρώτο 24ωρο καταλάβαμε ότι είχε πάθει ζημιά και δεν το είχαν παραδεχτεί… Τα συμπτώματα στην περίπτωση του άντρα μου είναι σαν ένας άνθρωπος που έχει άνοια, Αλτσχάιμερ, παντελή έλλειψη πρόσφατης μνήμης. Δεν έχει αντίληψη του χώρου, του χρόνου… Αυτό που δεν ξεπερνιέται είναι ο τρόπος που έγινε… Και σήμερα, που έχουν περάσει 15 χρόνια, δεν μπορώ να συνηθίσω αυτή την εικόνα του. Θα γυρίσω πίσω και θα πω «γιατί;»… Ο ένας γιατρός αθωώθηκε, ο άλλος αυτοκτόνησε τέσσερα χρόνια μετά το χειρουργείο, όταν υπέβαλα εγώ μήνυση… Πρόσωπα από το περιβάλλον μου, μου έλεγαν να συνεχίζω τη ζωή μου χωρίς εκείνον, αλλά εγώ τώρα τον αγαπώ ακόμα περισσότερο… Ήταν πολύ επίπονο και βαρύ αυτό που συνέβη στην ψυχή μου… Κάθε πρωί μου λέει: «Είσαι η πιο ωραία γυναίκα στον κόσμο»…», είπε μεταξύ άλλων.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

READ more