Συγκλονίζει η Άννα Λορένη: Η φωτογραφία από την τελευταία της συνάντηση με τον Πάνο Ζάρλα

Ο Πάνος Ζάρλας άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, τα ξημερώματα της Παρασκευής 31 Μαΐου, μετά από τροχαίο που είχε στη Λεωφόρο Συγγρού. Η μηχανή του νικητή του Power Of Love 1 προσέκρουσε στις διαχωριστικές μπάρες αριστερά του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Η οικογένεια του Πάνου Ζάρλα, αλλά και άνθρωποι που τον γνώριζαν και τον αγαπούσαν είναι συγκλονισμένοι από τον ξαφνικό χαμό του και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν μέσα από τα social media, με αναρτήσεις που ραγίζουν καρδιές.

Μια από αυτούς είναι και η πρώην συμπαίκτριά του στο reality αγάπης, Άννα Λορένη, η οποία έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, θέλοντας να αποχαιρετήσει τον άτυχο 28χρονο. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία τους από την τελευταία φορά που συναντήθηκαν και στη λεζάντα που την συνόδευε του είπε το δικό της “αντίο”.

«Ποιος να το λέγε ότι αυτή εδώ η στιγμή θα ήταν και η τελευταία φορά που σε είδα. Θυμάμαι σαν χτες την ημέρα των γενέθλιων σου… Έξω στα σκαλιά πίσω από τα studio, να καπνίζουμε και μιλάμε μέχρι τα μεσάνυχτα. Τόσα όνειρα χαμένα… Οι αναμνήσεις του Power of Love δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Όλοι εμείς που μοιραστήκαμε μαζί σου την πιο έντονη εμπειρία της ζωής μας. ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. Μας διέλυσες ρε Πάνο. Να ρίχνεις καμία μάτια κ εδώ κάτω από κει ψηλά», έγραψε χαρακτηριστικά η Άννα Λορένη.

Η Άννα Λορένη και ο Πάνος Ζάρλας, όπως φαίνεται, ήρθαν πολύ κοντά και έγιναν καλοί φίλοι!

Read More

And More