Συγκλονίζει η απολογία του συζυγοκτόνου στο Λασίθι! Την αποτελείωσε με ένα πιρούνι στο κεφάλι

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφόνησε τη σύζυγο και μητέρα των τριών παιδιών του ο 50χρονος Αλβανός στην Γρα Λυγιά Ιεράπετρας, πριν από μερικές ημέρες.

Ο 50χρονος φέρεται σύμφωνα με το cretalive.gr να αποτελείωσε τη σύζυγο του με ένα πιρούνι, μπροστά στα έντρομα μάτια των παιδιών του!

Η 44χρονη δέχθηκε αρχικά 3 χτυπήματα με κάβουρα στο κεφάλι όσο κοιμόταν στο υπνοδωμάτιο τους. Ο 50χρονος πιστεύοντας ότι την είχε σκοτώσει, βγήκε στο δρόμο φωνάζοντας: “τη σκότωσα, τη σκότωσα”. Τις φωνές άκουσαν τα παιδιά που έτρεξαν στο σπίτι ενώ μαζί τους γύρισε και εκείνος.

Τότε αντιλήφθηκε ότι η γυναίκα βρισκόταν ακόμα στη ζωή και αφού άρπαξε ένα πιρούνι, της έδωσε τη χαριστική βολή καρφώνοντάς το στο κεφάλι!

Το αποτρόπαιο έγκλημα σημειώθηκε με την επιστροφή της οικογένειας από την Αλβανία όπου είχαν πάει για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Τα παιδιά τους, ηλικίας 18, 16 και 13 ετών, βγήκαν αμέσως από το σπίτι για να συναντήσουν τους φίλους τους και το ζευγάρι έμεινε μόνο στο σπίτι.

Ο 50χρονος όπως αναφέρει η εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ φέρεται να ζήτησε από τη γυναίκα του να συνευρεθούν ερωτικά. Ο συζυγοκτόνος υποστήριξε στην απολογία του πως εκείνη αρνήθηκε και μάλιστα τον προσέβαλε, απαξιώνοντας τον και αποκαλώντας τον “βρωμιάρη”.

Διάβασε περισσότερα στο NewsIt

Read More

Read More