Συγκλονίζει η Έλενα Ασημακοπουλου για τον κορονοϊό: «Ξυπνάμε και κοιμόμαστε με τον φόβο μην χτυπήσει το τηλέφωνο και…»

Στο σπίτι μένουν για να προστατευτούν από τον κορονοϊό και να προστατέψουν φυσικά τους γύρω τους η Έλενα Ασημακοπούλου με τον Μπρούνο Τσιρίλο και την κόρη τους Μαρία Ροζάρια. Η γνωστής ηθοποιός, μάλιστα, θέλοντας να στείλει το δικό της μήνυμα για τη δύσκολη περίοδο που περνάμε, μίλησε για την αγωνία που περνά εκείνη και ο σύζυγός της, οποίος έχει φίλους και συγγενείς στην Ιταλία.

«Έχει και τα καλά του το μέσα…  Αν δεν είχαμε και τον κωρονοϊό θα ήταν σίγουρα όλα πολύ καλύτερα… Παιδιά μείνετε μέσα γιατί τα πράγματα είναι δύσκολα… Είναι τρομερά απογοητεύτηκες οι εικόνες που βλέπουμε στα μέσα να δείχνουν τον κόσμο να κάνει τις βόλτες του στις παραλίες… Προφανώς και δεν έχουν καταλάβει την επικινδυνότητα του ιού….Τηλεόραση δεν έχουν όμως στο σπίτι τους να δουν τι συμβαίνει στο κόσμο;», ανέφερε αρχικά η Έλενα Ασημακοπούλου.

Και συνέχισε: «Εμείς ξυπνάμε και κοιμόμαστε με τον φόβο μην χτυπήσει το τηλέφωνο και είναι κάποιος από την οικογένεια του Bruno που αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον κωρονοϊό… Δείτε λοιπόν τι συμβαίνει στη Ιταλία και χαλαρώστε λίγο… Μην φτάσουμε να ζούμε και εμείς αυτές τις δύσκολες στιγμές…».

 

Read More

And More