Συγκλονίζει η Έρρικα Πρεζεράκου για την 7χρονη ανιψιά της: “Πιστεύω στα θαύματα” (video)

Η Έρρικα Πρεζεράκου, τις τελευταίες ημέρες δίνει τον δικό της αγώνα, με σκοπό να βοηθήσει όσο μπορεί την αγαπημένη της ανιψιά. Η γνωστή γυμνάστρια έκανε έκκληση βοήθειας για την 7χρονη Αναστασία, την κόρη της αδερφής της, η οποία πάσχει από έναν επιθετικό καρκίνο στον εγκέφαλο και της έδωσαν μόλις έξι μήνες ζωής.

Η μικρή Αναστασία διαγνώστηκε με μία επιθετική μορφή, παιδικού καρκίνου, ο οποίος εντοπίζεται σε στέλεχος του εγκεφάλου. Λόγω του σημείου που βρίσκεται δεν μπορεί να χειρουργηθεί, αλλά μπορεί να δεχθεί θεραπεία. Η Έρρικα Πρεζεράκου έκανε έκκληση βοήθειας, προκειμένου, η ανιψιά της να μεταφερθεί στο εξωτερικό για να υποβληθεί σε θεραπεία στο Τέξας. Η γυμνάστρια μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και αποκάλυψε ότι έχει ήδη μαζευτεί ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για τη θεραπεία της μικρής Αναστασίας.

“Ελπίζω να τα πάνε όλα καλά και να τα καταφέρει. Η Αναστασία πρέπει να πάει στο εξωτερικό, στο Τέξας, σε ένα εξειδικευμένο νοσοκομείο και αυτή τη στιγμή χρειάζεται τη βοήθειά μας. Θα χρειαστούμε περίπου 800.000 ευρώ και έχουμε ήδη μαζέψει τα μισά. Έχω συγκινηθεί απίστευτα από τους ανθρώπους, υπάρχει ελπίδα. Είναι μια σπάνια μορφή καρκίνου αλλά πιστεύω στα θαύματα. Αν συντονιστούμε, θα τα καταφέρουμε. Τα ματάκια της είχαν γυρίσει αριστερά, και νομίζαμε ότι έπαθε εγκεφαλικό. Από τη μία κλαίμε και από την άλλη λέμε πάμε γερά και θα τα καταφέρουμε. Κάναμε τα γενέθλιά της προχθές και σκεφτόμασταν “Θα τα κάνουμε και του χρόνου;”. Όταν είμαστε κοντά της, προσπαθούμε να τη γεμίζουμε χαρά…” ανέφερε χαρακτηριστικά η Έρρικα Πρεζεράκου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164