Συγκλονίζει η Eva Mendes: “Γέννησα την ίδια εβδομάδα που κηδέψαμε τον αδελφό μου”

“Κάναμε την κηδεία του αδερφού μου και την ίδια εβδομάδα γέννησα την κόρη μου”, αποκαλύπτει για πρώτη φορά η Eva Mendes και ανοίγει την καρδιά της σε συνέντευξή της στο περιοδικό Latina. H 42χρονη Χολιγουντιανή σταρ που πριν λίγους μήνες απέκτησε με τον σύζυγό της Ryan Gosling το δεύτερό παιδί τους, πέρασε μια μεγάλη στενοχώρια και έζησε μια συνταρακτική απώλεια λίγο πριν γεννήσει.

Λίγο πριν έρθει στον κόσμο η μικρή Amanda Gosling, ο αδελφός της ηθοποιού, Carlos Mendes έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. “Ο χαμός του αδερφού μου έφερε την οικογένεια μας ακόμα πιο κοντά. Νιώθω τυχερή που έχω αυτούς τους ανθρώπους δίπλα μου. Ο ένας ήταν εκεί για τον άλλον και εμφανιζόταν όποτε τον χρειαζόταν. Η οικογένεια μου ήταν εκεί και όταν γεννήθηκε η κόρη μου Amanda. Κάναμε την κηδεία του αδερφού μου και την ίδια εβδομάδα την γέννησα. Ήταν πολύ έντονο όλο αυτό, αλλά παράλληλα ήταν και όμορφο!”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο αδελφός της ηθοποιού πέθανε στα 53 του χρόνια μετά από δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Η Eva ήταν στο πλευρό του ως το τέλος και του είχε μεγάλη αδυναμία, όπως και σε όλη την οικογένειά της.


Ο αδελφός της Carlos Mendes


H Eva Mendes με τον Ryan Gosling

Read More

And More