Συγκλονίζει η ιστορία των διδύμων αδερφών που σκοτώθηκαν στην Κύπρο!

Η τραγωδία στην Κύπρο δεν περιγράφεται με λόγια. Μέχρι στιγμής έχουν αναγνωριστεί 12 πτώματα (2 αξιωματικοί της Εθν. Φρουράς, 2 υπαξιωματικοί, 2 ναύτες (δίδυμα αδέρφια) 6 πυροσβέστες) αλλά οι νεκροί εκφράζονται φόβοι ότι θα είναι πολύ περισσότεροι. Σε θαλάσσιο χώρο 1,5 χλμ. μακριά από την έκρηξη εντοπίστηκε στολή πυρραγού του πυροσβεστικού σώματος.

Από τον κατάλογο, αυτό που συγκλονίζει και έχει προκαλέσει σοκ σε όλη την Κύπρο είναι ο θάνατος του ναύτη εθνοφρουρού Μιλτιάδη Χριστοφόρου και του δίδυμου αδελφού του Χριστάκη Χριστοφόρου. Πώς μπορεί να παρηγορήσει κανείς αυτή τη μητέρα για τα παιδιά της που όση χαρά της έδωσαν τη μέρα που γεννήθηκαν, άλλο τόσο πόνο πήρε πάλι σε μια μέρα, αυτή που έφυγαν μαζί…

Μπαίνοντας στα profil στα facebook των δύο διδύμων αδερφών, καταλαβαίνει κανείς ότι οι δυο τους είχαν φιλοσοφήσει τη ζωή και θα τολμούσε να πει κανείς πως υπήρχε κι ένα προαίσθημα… Τα τελευταία status τους στο Facebook συγκλονίζουν.

Δες τα δύο τελευταία του Χρήστου και παρακάτω του ΜίλτουΤο τελευταίο post του Μίλτου πέρα από κάτι ευχάριστο για την προσωπική του κατάσταση, ήταν το παρακάτω:

Οι περισσότεροι φίλων των παιδιών έχουν βάλει μαύρη φωτοφραφία στο profil ως ένδειξη πένθους ενώ έχουν δημιουργηθεί πολλά group στη μνήμη τους.

Σύμφωνα με το showtime cy, o Μίλτος και ο Χρήστος ήταν δεύτερα ανίψια του αξέχαστου Σωτήρη Μουστάκα.

Δες το βίντεο

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164