Συγκλονίζει η Κατερίνα Τσάβαλου: «Δεν δουλεύαμε καθόλου και εγώ ήμουν με το ταμείο ανεργίας»

Για τη μητρότητα, τις οικονομικές δυσκολίες και τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για το σώμα της μίλησε η Κατερίνα Τσάβαλου σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ελένη».

Η ηθοποιός αρχικά αναφέρθηκε στη μητρότητα λέγοντας: «Η μητρότητα είναι το πιο σπουδαίο πράγμα που βιώνω στη ζωή μου. Είναι ότι πιο σημαντικό έχω κάνει στη ζωή μου και θα συνεχίζω να κάνω και θα κάνω για όλη μου τη ζωή. Δεν περιγράφεται με λόγια. Πρώτα κοιτάω το παιδί μου και μετά κοιτάω τη δουλειά».

Για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε με τον κορονοϊό, η Κατερίνα Τσάβαλου δήλωσε: «Με την οικογένειά μου προσπαθούμε να τα βγάλουμε πέρα. Πιστεύουν για τους ανθρώπους που προβάλλονται ότι δεν έχουν προβλήματα. Δεν είναι όμως έτσι γιατί εμείς κάνουμε μία δουλειά στην οποία ψάχνουμε δύο φορές τον χρόνο για δουλειά, ήρθε και η κρίση, ήρθε και ο κορονοϊός, δεν δουλεύαμε καθόλου και εγώ ήμουν με ταμείο ανεργίας».

Ενώ όσον αφορά τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για τα κιλά είπε: «Από τη στιγμή που έμεινα έγκυος και μετά, ξεκίνησα να δέχομαι πολλά αρνητικά σχόλια για τα κιλά. Όταν ήμουν αδύνατη μου έλεγαν πως είσαι έτσι, πήρα στη συνέχεια τα κιλά της εγκυμοσύνης και μου έλεγαν πάλι τα ίδια. Το έχω αφήσει πλέον γιατί είναι τοξικό».

Read More

And More