Συγκλονίζει η Κορίνα Τσοπέη μιλώντας για τον άρρωστο αδελφό της: «Κλαίω νύχτα μέρα…»

Όπως έγινε γνωστό την προηγούμενη εβδομάδα, η Κορίνα Τσοπέη έκανε ένα ταξίδι-αστραπή από το Λος Αντζελες, όπου μένει μόνιμα, για να περάσει τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων με τον άρρωστο αδελφό της, Βασίλη. Λίγες μέρες αφότου επέστρεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, η Μις Υφήλιος 1964 μίλησε πρώτη φορά δημόσια για την κατάσταση της υγείας του στην εφημερίδα Espresso και τα λόγια της συγκλονίζουν.

«Δυστυχώς ο Βασίλης έχει φτάσει σε ένα σημείο χωρίς γυρισμό. Και αυτό που με κάνει να κλαίω νύχτα μέρα είναι ότι πονάει σε όλο του το σώμα… Από το καλοκαίρι που είχα ξανάρθει και βρεθήκαμε κατάλαβα ότι ήταν πολύ άσχημα τα πράγματα. Δεν περίμενα όμως ότι θα τον δω σε τόσο προχωρημένη κατάσταση. Ο ίδιος έχει καταλάβει τα πάντα και αυτό είναι ακόμα πιο άσχημο για την ψυχολογία του. Τις μέρες που έμεινα κοντά του τσακωνόμασταν να πιει λίγο νεράκι, μια γουλιά χυμό… Ήρθα να περάσω τα τελευταία Χριστούγεννα μαζί του… Τα έχω ξαναπεράσει και με τον μπαμπά μου και με τον σύζυγό μου και με πονάει πολύ αυτό το θέμα του καρκίνου…», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Κανείς δεν ξέρει το τέλος του καθενός μας και αυτό μου δίνει κουράγιο, ότι μπορεί να ζήσει. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, άλλωστε… Θα ήθελα να ζητήσω από την ανώτερη δύναμη που υπάρχει εκεί πάνω -αν με ακούει- να του δώσει παράταση ζωής… Όταν τον αποχαιρέτησα κοιμόταν. Έσκυψα πάνω από το προσκεφάλι του. Αρχισα να κλαίω. Τον αγκάλιασα, έκλεισα πίσω μου την πόρτα και έφυγα…».

Read More

And More