Συγκλονίζει η Ξένια των Rec για την Ουκρανία: «Η επικοινωνία με τους γονείς μου γίνεται όλο και πιο δύσκολη»

Η τραγουδίστρια του συγκροτήματος REC Ξένια Evven βιώνει ώρες αγωνίας, καθώς η οικογένειά της βρίσκεται στην Ουκρανία, όπου τις τελευταίες ώρες «χτυπιέται» από την Ρωσία.

Η Ξένια, η οποία κατάγεται από την Ουκρανία έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συγκλόνισε με τα λόγια της. 

«Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για τα υπέροχα μηνύματα συμπαράστασης που μου στέλνετε για τον πόλεμο που συμβαίνει στη χώρα που γεννήθηκα και αυτή τη στιγμή ζουν οι γονείς μου, ο αδερφός μου και όλοι οι άνθρωποι που μεγαλώσαμε μαζί. Η αλήθεια είναι πως λίγα μπορώ να πω και ακόμα λιγότερα είναι αυτά που μπορείτε να καταλάβετε για τις συνθήκες με τις οποίες εδώ και πάρα πολλά χρόνια ζούσαμε σε έναν πανέμορφο τόπο, όπως κάποτε ήταν το Ντόνετσκ, από όπου και κατάγομαι.

Η επικοινωνία με τους γονείς μου και τους ανθρώπους μας εκεί γίνεται κάθε ώρα που περνά ακόμη πιο δύσκολη. Μακάρι κανείς άνθρωπος στη γη να μη ζήσει αυτό που ζουν οι άνθρωποι μας. Η καρδιά μου, η σκέψη μου και οι ελπίδες μου να τελειώσει γρήγορα όλο αυτό είναι μαζί τους» έγραψε η Ξένια των REC.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164