Συγκλονίζει η Μαρίνα Λαμπροπούλου: “Ο γιος μου βρήκε νεκρό τον πατέρα του”

Την γνωρίσαμε πολλά χρόνια πριν να παρουσιασιάζει το 3.2.1, του Ant1! Τα χρόνια πέρασαν και η Μαρίνα Λαμπροπούλου συνέχισε τη ζωή της μακριά από την τηλεόραση! Έκανε τη δική της σχολή χορού και μια οικογένεια αφού με τον σύντροφό της απέκτησε έναν υπέροχο γιο ο οποίο σήμερα είναι 9 χρονών!

Η Μαρίνα αναγκάστηκε να πάει στην Καβάλα για να στηρίξει τη δουλειά του συντρόφου της και πατέρα του παιδιού της που είχε “χτυπηθεί” από την οικονομική κρίση. Σε συνέντευξή της σήμερα στο Happy Day και στον Χρήστο Βαρθαλίτη, η Μαρίνα περιέγραψε τη ζωή της στην Καβάλα, όπου δεν ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένη αλλά και τη συγκλονιστική στιγμή που ο γιος του βρήκε νεκρό τον πατέρα του στο σπίτι. Ο πατέρας του γιου της και σύντροφός της, πέθανε ξαφνικά στα 47 από ανέυρσμα του εγκεφάλου, αλλάζοντας για πάντα τη ζωή τους ! Και ο γιος της, ο μικρός της ήρωας βραβεύτηκε στο σχολείο για την ανδρεία του και την ψυχραιμία του, όταν ένα πρωί βρήκε τον μπαμπά του νεκρό…

Η Μαρίνα επέστρεψε στην Αθήνα και προσπαθεί να ξαναστήσει τη ζωή της από την αρχή. Άνοιξε ξανά την σχολή χορού στη Νέα Σμύρνη και περιμένει τους μαθητές της με λαχτάρα για να του μάθει χορό!

Η Μαρίνα, όπως τη γνωρίσαμε πολλά χρόνια πριν στην εκπομπή 3,2,1 Αnt1

Read More

And More