Συγκλονίζει η μητέρα της 19χρονης Ειρήνης από την Πετρούπολη – Η μοιραία σχέση με τον κατηγορούμενο και τα μηνύματα των τελευταίων ημερών

O θάνατος της 19χρονης Ειρήνης, πριν από λίγες μέρες, προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο. Μια υπόθεση που στην αρχή έμοιαζε με ένα απλό περιστατικό πυρκαγιάς ξετύλιξε ένα οικογενειακό δράμα. Η όμορφη Ειρήνη, ένα παιδί γεμάτο όνειρα και λαχτάρα για ζωή, βρήκε τραγικό θάνατο στις αρχές του Σεπτέμβρη στο διαμέρισμα που βρισκόταν με τον πατέρα της στην Πετρούπολη.

Συντετριμμένη από το χαμό του παιδιού της, αλλά έτοιμη να δώσει τη δική της μάχη για να καταδικαστεί ο φονιάς του παιδιού της, η μητέρα της Ειρήνης, η Ρόζα μιλά στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή Tatiana Live.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις το πρώτο μέρος της συνέντευξης

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης, που προβλήθηκε σήμερα, η μητέρα της 19χρονης μιλά για τη μοιραία σχέση της με τον 55χρονο κατηγορούμενο ενώ αποκαλύπτει τα μηνύματα των τελευταίων ημερών.

“Το παιδί μού έλεγε “μαμά, μη γυρίσεις, γιατί δεν αλλάξει”. Ήταν αποκέιστικά γνώμη της Ειρήνης, δεν με προέτρεπε να το κάνω”, εξηγεί η ίδια για τα τελευταία μηνύματα που διάβασε ο κατηγορούμενος και έγιναν η αφορμή για το φονικό.

“Μπορούσε να παίζει τον καλό, να παίζει τον κακό.Είχε το θέατρο μέσα του. Ήξερε να παίζει καλούς ρόλους”, περιγράφει για τον πατέρα της κόρης της.

Η ίδια πήγε στο σπίτι που άφησε την τελευταία της πνοή η Ειρήνη: “Ήθελα να κλείσω τα μάτια και να δω την είκονα όλη αυτή με το παιδί μου. Να σκεφτώ τι του έκανε. Μπήκα. Δεν με ένοαιζει που ήταν καμένα, δεν με ένοιαζε τίποτα. Μόνο η εικόνα που αντίκρισα, που υπήρχαν αίματα στο πάτωμα του παιδιού μου, ήταν κάτι πολύ σοκαριστικό για μένα.”

“Εγώ ξέρω ότι μου σκότωσε το παιδί μου, τίποτα άλλο. Έχασα τη ζωή μου, τα μάτια μου, τη μισή μου καρδιά. Έφυγε η μισή μου καρδιά με αυτό το παιδί. Γιατί εγώ την είχα χωρίσει στην καρδιά μου: στον Αλέξανδρο και την Ειρήνη”, λέει με δάκρυα στα μάτια η Ρόζα.

“Θέλω να τον δω να μου πει αυτο το “γιατί”. Το απαιτώ. Να με δει μέσα στα μάτια και να μου πει: σου σκότωσα το παιδί για αυτό το λόγο”.

“Γλυκιά μου σου ανταποδίδω τον πόνο. Εσύ και η κόρη σου αποφασίσατε…”, ήταν το τελευταίο μήνυμα που προανήγγειλε την τραγωδία.

Read More

And More