Συγκλονίζει η Νίκη Σερέτη: «Από μικρή έχω βιώσει τον ρατσισμό. Ήμουν ένα φοβισμένο παιδί»

Για τη ζωή της, όλα όσα δεν γνωρίζουμε για εκείνη, αλλά και το ρατσισμό που έχει βιώσει από μικρή μίλησε η Νίκη Σερέτη, η αγαπημένη «Δεβόρα» από το «Εκείνες και εγώ» στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή «The 2night Show». Η γνωστή ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια ασχολείται κυρίως με το θέατρο μίλησε για όλα.

Συγκεκριμένα, η Νίκη Σερέτη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «απλώς προσπάθησα για πολλά χρόνια να φύγω από αυτό, να καθαρίσω και να πάω κάπου αλλού. Ο κόσμος βέβαια ακόμα και τώρα με αγαπάει σαν Δεβόρα, τον Μαύρο Ωκεανό και άλλες σειρές που έχω κάνει αλλά ήθελα πια να φύγω. Να εξελιχθώ. Ένιωσα και μετά την ψυχοθεραπεία που έκανα ότι θέλω να ανοίξω τα φτερά μου γιατί δεν είμαι εκεί!

Σαφέστατα αγαπώ την τηλεόραση, απλώς οι ρόλοι που θα ήθελα να κάνω, δεν έρχονται. Οπότε ο κόσμος νομίζει ότι τα παράτησα και κάνω κάτι άλλο».

«Συνεχίζω με το θέατρο αλλά σε πράγματα που με συγκινούν με μια πιο δύσκολη συνθήκη, πιο Ταλιμπάν αλλά είναι η καρδιά μου εκεί» συμπλήρωσε, επίσης, η Νίκη Σερέτη.

«Ξεκίνησα την ψυχοθεραπεία μετά από κρίσεις πανικού που πάθαινα» τόνισε, σε άλλο σημείο, η ηθοποιός προσθέτοντας πως «έρχεται κάποια στιγμή το σώμα, αν δεν θέλει η ψυχή να καταλάβει, και σε ταρακουνά και σε αφυπνίζει».

Ακόμη, η Νίκη Σερέτη αποκάλυψε πως είχε δει να γράφεται πως οι γονείς της την έδωσαν σε ανάδοχη οικογένεια στην Ελλάδα επειδή δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα. Η ίδια θέλοντας να ξεκαθαρίσει την κατάσταση ανέφερε: «Έχουν γραφτεί ανακρίβειες για τη ζωή μου. Η αλήθεια είναι ότι ο βιολογικός μου πατέρας ζούσε στο Κονγκό και ήθελε να μεγαλώσουμε στην Ελλάδα. Ο μπαμπάς μου ερχόταν από το Κονγκό να μας δει. Οι ανάδοχοι γονείς ήταν αληθινοί γονείς, ήμασταν πολύ τυχερά παιδιά»,

Τέλος, η Νίκη Σερέτη αναφέρθηκε στις ρατσιστικές συμπεριφορές που παρατηρεί: «Από μικρή έχω βιώσει τον ρατσισμό. Ήμουν ένα φοβισμένο παιδί, πέραν του αδερφού μου, δεν είχα κάτι να δω ίδιο με μένα και αυτό με παραξένευε.  Ήμουν κλαψιάρικο παιδί, αλλά τελικά ανακάλυψα πως είχα λόγο. Στην ψυχοθεραπεία δούλεψα όλα όσα με απασχολούσαν. Δεν θεωρώ ότι έχουμε κάνει βήματα σε σχέση με τον ρατσισμό στην Ελλάδα. Υπάρχει ακόμα».

Read More

And More