Συγκλονίζει η Πένυ Σκάρου: “Δεν έχω ξεπεράσει ότι μια μέρα ξύπνησα χωρίς πόδι”

Τρία χρόνια έχουν περάσει μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε η Πένυ Σκάρου και οδήγησε στον ακρωτηριασμό του παιδιού της και τώρα πια η γνωστή τραγουδίστρια στηρίζεται στις δυνάμεις της και μιλά για όλα στην Tatiana Live. Η Πένυ μιλά ανοιχτά για τις δύσκολες ώρες που πέρασε και τη δύναμη που χρειάστηκε για να συνεχίσει τη ζωή της.

“Δεν έχω ξεπεράσει ότι μια μέρα ξύπνησα χωρίς πόδι”, αποκαλύπτει στην Τατιάνα Στεφανίδου και αναφέρει: “Σαν χθες Πέτρου και Παύλου έγινα τριών χρόνων. Τόσα χρόνια πέρασαν από το ατύχημα που είχα. Έχει αλλάξει η ζωή μου ριζικά από εκείνη την ημέρα και πιστεύω πως είχα Άγιο”.

Η ίδια μιλά και για τις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ως ΑΜΕΑ πια στην Ελλάδα. “Ως τραγουδίστρια που είχα συνηθίσει να κρίνομαι δεν με νοιάζει αν θα με κοιτάξει κάποιος. Ωστόσο, και εγώ έχω νιώσει ρατσισμό στο πρόσωπό μου. Είμαστε ρατσιστική χώρα. Δεν είμαστε μόνο ρατσιστές στην αναπηρία και νιώθω πως δεν υπάρχει παιδεία. Στην Ολλανδία που πηγαίνω συχνά, αν με δουν να “παλατζάρω” θα σηκωθούν να με βοηθήσουν. Στην Ελλάδα μπορεί ο άλλος να δει ότι έχεις αναπηρία και να ενοχληθεί που θα του πάρεις τη θέση”.

Τώρα πια, όμως, η Πένυ Σκάρου έχει αφήσει πίσω τα δύσκολα και μετά το ατύχημα προσπαθεί να κάνει όλα όσα φοβήθηκε πως δεν θα μπορέσει. Μετά το ατύχημα μάλιστα είχε μεγάλη στήριξη από τον δημιουργό Λάκη Παπαδόπουλο, με τον οποίο ετοιμάζει μια όμορφη συνεργασία.

Read More

And More