Συγκλονίζει η Pink για τον κορονοϊό: “Είναι το πιο τρομακτικό πράγμα που έχω περάσει ποτέ στη ζωή μου…”

Η Pink αποκάλυψε πριν μερικές μέρες ότι διαγνώστηκε θετική με τη νόσο COVID-19, πριν από δύο εβδομάδες και έκτοτε έχει αναρρώσει. Μάλιστα, μαζί της νόσησε και ο τρίχρονος γιος της, Jameson. Παράλληλα, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια είχε κάνει έκκληση τα τεστ να γίνονται δωρεάν και να είναι ευρέως διαθέσιμα, τονίζοντας ότι αποτελεί «απόλυτη παρωδία και αποτυχία που η κυβέρνησή μας δεν κατάφερε να γίνουν τα τεστ πιο ευρέως προσβάσιμα».

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην διαδικτυακή εκπομπή της Ellen De Generes – την οποία κάνει από το σπίτι της – η Pink περιέγραψε πώς βίωσε την περιπέτεια αυτή της υγείας της και μοιράστηκε περισσότερες λεπτομέρειες. “Ξύπνησα μέσα στη νύχτα και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Και χρειάστηκα τον νεφελοποιητή μου πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια. Έχω μια συσκευή και δεν μπορούσα να λειτουργήσω χωρίς αυτή. Τότε ήταν που τρόμαξα για τα καλά” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όταν ο γιος της εμφάνισε οξείς πόνους στο στήθος, τότε ήταν που θορυβήθηκε περισσότερο μιας και δεν ήξερε τι να κάνει: “Ήταν το σημείο που λες οκ πάμε στο νοσοκομείο; Τι κάνουμε τώρα; Γιατί αυτό είναι το πιο τρομακτικό πράγμα που έχω περάσει ποτέ σε ολόκληρη τη ζώη μου”, εξομολογήθηκε η Pink. Πλέον τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο μικρός γιος της είναι αρνητικοί στον κορονοϊό!

Ετικέτες

Read More

And More