Συγκλονίζει η Sharon Stone – Η αδερφή της είναι στο νοσοκομείο με κορονοϊό

Σε μια συγκλονιστική ανάρτηση προχώρησε η διάσημη ηθοποιός, Sharon Stone, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η χολιγουντιανή σταρ αποκάλυψε πως η αδερφή της, η οποία έχει και υποκείμενο νόσημα, προσβλήθηκε από τον κορονοϊό και νοσηλεύετε στο νοσοκομείο, εξαιτίας κάποιων ανθρώπων που δεν φορούν μάσκα, όταν βγαίνουν έξω.

“Η αδερφή μου, Kelly, η οποία έχει ήδη λύκο, τώρα έχει και κορονοϊό. Αυτό είναι το δωμάτιό της στο νοσοκομείο. Ένας από εσάς που δε φοράτε μάσκα το έκανε αυτό. Δεν έχει καλό ανοσοποιητικό σύστημα. Στο μοναδικό μέρος που πήγε ήταν το φαρμακείο. Στη χώρα της δεν κάνουν τεστ, παρά μόνο αν έχεις συμπτώματα και αν το κάνεις πρέπει να περιμένεις 5 μέρες για τα αποτελέσματα. Εσύ θα άντεχες να βρεθείς σε αυτό το δωμάτιο μόνος σου; Βάλε μάσκα! Για σένα και τους άλλους. Σε παρακαλώ” έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησης.

Από την άλλη, η Kelly Stone δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, ξαπλωμένη στο κρεβάτι, να παρακαλεί τους followers της να πιστέψουν ότι η πανδημία αποτελεί πραγματικότητα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Please listen with love

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη kelly stone singer (@thekellystone) στις

“Παλεύω για κάθε ανάσα. Σας παρακαλώ, κάντε το για όσους αγαπάτε: ζητήστε περισσότερα τεστ, περισσότερες μάσκες. Ζητήστε να φορούν όλοι μάσκα. Δεν θέλετε σε καμία περίπτωση να νιώσετε ποτέ έτσι, σας το εγγυώμαι! Το λέω με αγάπη. Η καρδιά μου είναι συντετριμμένη όταν σκέφτομαι όσους δεν μπορούν να ανασάνουν”.

Read More

And More