Συγκλονίζει η Σμαράγδα Καρύδη: “Ένιωθα ότι λιποθυμάω, ότι με δείχνουν με το δάχτυλο”

Για τις φοβίες και τις κρίσεις πανικού μίλησε το βράδυ της Πέμπτης η Σμαράγδα Καρύδη στο The 2night Show. Η αγαπημένη ηθοποιός, που φέτος έκανε το σκηνοθετικό της ντεμπούτο στην παράσταση “Του Κουτρούλη ο γάμος”, περιέγραψε περιστατικά που της έχουν συμβεί στο θέατρο και συγκλόνισε με τα λόγια της.

“Αγοραφοβία, αεροπλανοφοβία… Είμαι πολύ εντάξει. Με την αγοραφοβία, ναι, έχω θέμα. Στο θέατρο δεν έχω. Όταν δηλαδή παίζω και είναι από κάτω το κοινό, δεν έχω, δεν το φοβάμαι” ανέφερε χαρακτηριστικά η Σμαράγδα Καρύδη, συμπληρώνοντας: “Έχω περάσει φάσεις που το φοβόμουν. Έχω περάσει φάσεις που είχα πανικό πάνω στη σκηνή αλλά δεν επιτρέπω τώρα στον εαυτό μου να το πάθει”.

“Κρίσεις πανικού έχω περάσει μόνο πάνω στη σκηνή. Ήταν όλα άθλια. Έπεσα στην καρέκλα, δεν έκανα καμία από τις κινήσεις που έπρεπε, ένιωθα ότι λιποθυμάω, ότι με βλέπουν όλοι, ότι με δείχνουν με το δάχτυλο και όλοι καταλαβαίνουν ότι απέτυχα στα πάντα. Μετά είχα για καιρό την φοβία πως θα το ξαναπάθω. Κάποιος μου είπε και τον πίστεψα ότι ήταν από υπόταση αλλά τελικά δεν είχα κάποιο θέμα υπότασης ιδιαίτερο” πρόσθεσε η ηθοποιός.

Read More

And More