Συγκλονίζει η Βικτώρια Καρύδα: “Την ημέρα των γενεθλίων μου έκλαιγα από το πρωί…”

Η Βικτώρια Καρύδα είχε γενέθλια την Τρίτη 4 Αυγούστου και τα πέρασε μαζί με την οικογένειά και ελάχιστους φίλους της.

Όπως εξομολογήθηκε στην εφημερίδα “On time” και στη Σάσα Σταμάτη αυτά τα γενέθλια ίσως και να ήταν τα χειρότερα της ζωής της. «Ήταν χάλια τα γενέθλιά μου χωρίς το σύζυγό μου. Έκλαιγα πάνω από τη φωτογραφία μόλις ξύπνησα το πρωί. Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι μαζί μου. Είναι μαζί μου, αλλά δεν τον βλέπω”.

Παρηγοριά για εκείνη αποτελούν οι φίλοι της που βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό της, τη στηρίζουν και εκείνη τη μέρα έκοψαν όλοι μαζί τούρτα στην παραλία. Η Βικτώρια Καρύδα δεν μπορεί με τίποτα να ξεπεράσει το χαμό του συζύγου της και αυτό που το κάνει πιο δύσκολο είναι ότι καθημερινά τα παιδιά της της μιλούν για εκείνον.

“Είναι δύσκολο. Τα παιδιά με ρωτάνε για τον μπαμπά, μου λένε ότι ζωγραφίζανε μαζί και μου δείχνουν φωτογραφίες που έχουν κάνει. Όταν τα βλέπω κλαίω. Έχω χάσει τον πατέρα μου σε ηλικία 16 ετών και μπορώ να καταλάβω πώς νιώθουν. Παίρνω δύναμη από τους φίλους μου. Προσπαθώ να πάω μια βόλτα, να κάνω γυμναστική, να πάω για φαγητό για να ξεχνιέμαι. Θέλω να έχω παρέα. Όταν είμαι μόνη μου είναι ότι χειρότερο», σχολιάζει η Βικτώρια Καρύδα.

Read More

And More