Συγκλονίζει η Χαρά Βέρρα: “Η εγγονή μου πάσχει από ένα σύνδρομο που δεν γνωρίζει κανείς”

Η Χαρά Βέρρα αυτή την περίοδο προετοιμάζεται για τον τελικό του “Just The two of us” που μαζί με τον Τρύφωνα Σαμαρά θα προσπαθήσουν να εντυπωσιάσουν κοινό και επιτροπή και να κερδίσουν την πρώτη θέση.

Σε ένα διάλειμμα από τις πρόβες και τις υπόλοιπες επαγγελματικές υποχρεώσεις η επιτυχημένη τραγουδίστρια έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και μεταξύ άλλων μίλησε για το σπάνιο σύνδρομο από το οποίο πάσχει η 8χρονη εγγονή της.

-Ποιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η εγγονή σου;

Η Χαρούλα είναι 8 χρόνων κι έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, δεν μιλάει, δεν περπατάει, δεν κάθεται, δεν τρώει, τα φαγητά της είναι αλεσμένα. Ακόμη δεν έχουν βρει το σύνδρομο, είναι κάτι σπάνιο. Όταν γεννήθηκε, έστειλα τις εξετάσεις στην Αμερική και μου είπαν ότι το μωρό δεν έπρεπε να γεννηθεί, δεν υπάρχει καμία θεραπεία.

-Οι γιατροί έχουν αποκλείσει κάθε περίπτωση βελτίωσης;

Ναι, το παιδί αυτό θα ζει έτσι. Καταλαβαίνει τα πάντα, ακούει, αλλά δεν μπορεί να μιλήσει, ενώ πηγαίνει σε ειδικό σχολείο. Η Χαρούλα είναι ένας άγγελος, είναι όμορφη, πανέξυπνη, δεν έχει παρέες, έχει μόνο την οικογένειά της. Ο Θεός το έκανε για κάποιο λόγο να είναι έτσι. Όλο γελάει, ούτε ακούγεται, άμα της δώσεις να φάει, θα φάει, αν χρειαστεί να την αλλάξεις… δεν θα κλάψει για τίποτα, εκτός άμα την μαλώσεις ή αν φύγει η μάνα της, μόλις έρθει η μάνα της σου φεύγει από τα χέρια για να πάει σ’ εκείνη.

Read More

And More