Συγκλονίζει η χήρα του Γιώργου Βασιλείου: “Ο Γιώργος έρχεται στον ύπνο μου…”

Ο πόνος της αβάσταχτος και η θλίψη της μεγάλη. Η χήρα του Γιώργου Βασιλείου, Λία Θερμογιάννη για πρώτη φορά μετά το θάνατο του άντρα της ανοίγει την καρδιά της και μιλά για την απώλεια που την σημάδεψε. “Δυστυχώς, λύγισα. Πονάω τόσο πολύ για τον άνθρωπό μου που αν δεν είχα τα παιδιά μου και το εγγόνι μας, δεν ξέρω που θα είχα φτάσει και τι θα είχα κάνει”, αποκάλυψε στη Freddo.

Πενήντα μέρες μετά το θάνατο του ηθοποιού Γιώργου Βασιλείου, η σύζυγός του συγκλονίζει: “Με έχει πάρει από κάτω, παιδί μου. Ήμασταν τόσο ευτυχισμένοι που η έννοια ευτυχία δεν χωρά σε λέξεις. Και όμως μου τον πήρε ο Θεός”, είπε και συμπλήρωσε: “Πώς να έρθει για μένα ο νέος χρόνος, όταν έχει σταματήσει εκεί που σταμάτησε και η καρδούλα του Γιώργου μου;”

“Η μόνη παρηγοριά μου είναι ότι τον βλέπω στον ύπνο μου. Τον αποζητώ εγώ για να μου δίνει δύναμη και ελπίδα, για να μπορέσω να ζήσω λίγα χρόνια ακόμη”, εξομολογείται βουρκωμένη.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου, εάν είχε πικρίες από ανθρώπους που τον βοήθησαν και τον ξέχασαν, ανέφερε: “είχε καημό που δεν μπόρεσε να παίξει τα έργα που είχε παίξει στη δραματική σχολή, όπως τον Βασιλιά Ληρ. Από την άλλη δεν είχε πικρία με τους συναδέλφους τους, απλώς λυπόταν κάποιους ανθρώπους για τη συμπεριφορά τους απέναντί του”.


Read More

And More