Συγκλονίζει ο Stan: Απεγκλώβισε τη σύζυγο του Τζώρτζη Μονογυιού από τη Ferrari – «Είμαι ακόμα ταραγμένος»

Για το σοκαριστικό τροχαίο με τη Ferrari που στοίχησε τη ζωή του επιχειρηματία Τζώρτζη Μονογυιού μίλησε τηλεφωνικά ο Stan Αντιπαριώτης στην εκπομπή «Τι λες τώρα».

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, που έκανε το βράδυ της Παρασκευής μια συγκλονιστική ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Twitter αποκάλυψε στην εκπομπή του Mega ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο μοιραίο τροχαίο και πως βοήθησε μάλιστα να απεγκλωβιστεί η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού.

«Αυτό που έζησα χθες βράδυ στη παραλιακή εύχομαι πραγματικά να μη το ζήσει κανένας άνθρωπος ποτέ».

Ο Stan δήλωσε χαρακτηριστικά προκαλώντας σοκ με την περιγραφή του: «Συλλυπητήρια στην οικογένειά του, δεν το ήξερα το παιδί. Ήμουν στο αυτοκίνητο με τη σύντροφό μου και πηγαίναμε προς Κορωπί. Ξαφνικά είδαμε αυτό το αυτοκίνητο να φεύγει από τη δεξιά λωρίδα, να πηγαίνει προς την αριστερή, να προσπαθεί να ισιώσει το τιμόνι και να πέφτει πάνω στο δέντρο.

Ήταν πολύ δύσκολο γενικά. Εγώ με το που το είδα αυτό το πράγμα έφυγα από τη λωρίδα, πέρασα το φανάρι, πάρκαρα το αυτοκίνητο. Παρατήρησα ότι το αυτοκίνητο είχε τυλιχθεί στις φλόγες. Είχε ξεκινήσει η φωτιά, βγήκα από το αμάξι έντρομος και έτρεξα προς τη Ferrari που είχε χτυπήσει. Άνοιξα την πόρτα, έπιασα την κοπέλα από τις μασχάλες, προσπάθησα να την τραβήξω έξω. Είχε τις αισθήσεις της απλά ήταν ζαλισμένη από το ατύχημα. Το παιδί δίπλα δεν είχε τις αισθήσεις του καθόλου».

«Ανατρέχω στις αναμνήσεις και είμαι κάπως… Προσπάθησα να τραβήξω την κοπέλα από τις μασχάλες και πήγα λίγα μέτρα μακριά. Το αυτοκίνητο είχε πάρει πάρα πολλή φωτιά. Την ξάπλωσα στο έδαφος, την ρώτησα αν είναι καλά. Μου είπε ότι πονάει, ότι δεν βλέπει. Παρατήρησα ότι τα άλλα παιδιά που είχαν έρθει απεγκλώβισαν και το άλλο παλικάρι, το οποίο φαινόταν ότι δεν ήταν σε καθόλου καλή κατάσταση. Προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν με μαλάξεις στο στήθος. Φοβόμασταν γιατί μπορούσε να γίνει έκρηξη ανά πάσα στιγμή. Πραγματικά δεν ξέρω το πώς έγινε και γιατί έγινε. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να βγω από το αυτοκίνητο και να βοηθήσω» περιέγραψε ο τραγουδιστής. 

 

«Είμαι ακόμη ταραγμένος, αναβιώνω ξανά το περιστατικό και δεν ήταν καθόλου ευχάριστο. Η κοπέλα όταν την έβγαλα από το αμάξι δεν είχε καταλάβει τι είχε συμβεί, ήταν σε σοκ. Είμαι στη διάθεση των αρχών για να καταθέσω», συμπλήρωσε ο Stan.

Read More

And More