Συγκλονίζει ο Άστον Κάτσερ για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του – «Έχασα όραση και ακοή για έναν χρόνο»

Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και του άλλαξε εντελώς τη ζωή προχώρησε ο Άστον Κάτσερ. Ο διάσημος ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή Running Wild with Bear Grylls: The Challenge appearance αποκάλυψε το αυτοάνοσο που επηρέασε την ακοή, την όραση και το περπάτημά του.

«Πριν από περίπου δύο χρόνια, είχα αυτή την εξαιρετικά σπάνια και περίεργη μορφή αγγειίτιδας, η οποία χάλασε την όρασή μου, την ακοή μου αλλά και την ισορροπία μου», δήλωσε ο 44χρονος ηθοποιός, τονίζοντας ότι χρειάστηκε περίπου ένας χρόνος για να επανέλθουν οι αισθήσεις και να αποκατασταθούν τα προβλήματα. 

«Μέχρι να περάσει, σκεφτόμουν αν θα μπορέσω ποτέ να δω ξανά, αν θα μπορέσω ποτέ να ακούσω ξανά ή αν θα περπατούσα ξανά», υπογράμμισε.

Μάλιστα, η περιπέτεια αυτή της υγείας του άλλαξε τον τρόπο που αντιμετωπίζει τίποτα. «Τη στιγμή που αρχίζεις να βλέπεις τα εμπόδια σου, ως κάτι που είναι φτιαγμένο για σένα, για να σου προσφέρει αυτό που χρειάζεσαι, τότε η ζωή αρχίζει να είναι διασκεδαστική, σωστά;», κατέληξε ο Άστον Κάτσερ. 

Read More

And More