Συγκλονίζει ο Brad Pitt: Μιλάει για τον αγώνα που δίνει με το αλκοόλ!

Για τα λάθη του παρελθόντος του μίλησε ο ηθοποιός Brad Pitt. Σε συνέντευξή του για το περιοδικό Interview ο 55χρονος ηθοποιός αποκαλύπτει ότι έμαθε να αφήνει πίσω του «όλες τις επιλογές που έκανα και για τις οποίες δεν είμαι περήφανος» ως «πραγματική πράξη συγχώρησης για τον ίδιο μου τον εαυτό».

«Εκτιμώ τα λάθη, διότι με οδήγησαν σε κάποια σοφία, με οδήγησαν σε κάτι άλλο», εξηγεί. «Δεν μπορείς να την αποκτήσεις χωρίς αυτό… Αλλά δεν γίνεται όλα αυτά να τα θεωρώ ως εύσημα». Μιλάει και για τον αγώνα που δίνει με το αλκοόλ. «Το είδα ως μία απόδραση», λέει και προσθέτει ότι θεωρούσε το αλκοόλ ως έναν βαθμό «απαραίτητο».

Τα θέματα της ευθύνης, της συγχώρεσης και της αποδοχής είναι σημαντικά για τον χολιγουντιανό σταρ διότι, εξηγεί, «ζούμε σε μια εποχή που είναι εξαιρετικά επικριτική, όλα γίνονται γρήγορα και οι άνθρωποι αντιμετωπίζονται ως αναλώσιμοι».

«Δίνουμε μεγάλη σημασία στο λάθος και όχι στην επόμενη κίνηση, αυτό που κάνει κανείς μετά το λάθος, αυτό είναι που πραγματικά ορίζει ένα άτομο», λέει.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read More