Συγκλονίζει ο δικηγόρος της 34χρονης που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι: «Η Ιωάννα έχει εγκαύματα 93% στο πρόσωπο της»

Συγκλονίζει ο δικηγόρος της 34χρονης που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι: «Η Ιωάννα έχει εγκαύματα 93% στο πρόσωπο της» | tlife.gr

Η υπόθεσή της συγκλόνισε το πανελλήνιο. Η 34χρονη κούκλα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι έξω από το χώρο εργασίας της πριν από λίγες εβδομάδες έχει ακόμη πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Ο δικηγόρος της 34χρονης Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μεσάνυχτα» και αναφέρθηκε στα νεότερα στοιχεία σχετικά με τις εξελίξεις της πολύκροτης υπόθεσης.

«Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε κανένα σενάριο για την ταυτότητα της μαυροφορεμένης γυναίκας… Θεωρώ ότι είχε ξαναπάει, ήξερα από που θα φύγει και είχε μελετήσει κάθε λεπτομέρεια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Άποψη μου είναι ότι η μαυροφορεμένη γυναίκα αποδεχόταν και το ενδεχόμενο να σκοτώσει την Ιωάννα. Το αποδεχόταν αυτό το ενδεχόμενο, προφανώς ήθελε να της κάνει αυτή τη ζημιά αλλά αποδεχόταν και αυτό το ενδεχόμενο. Η ποσότητα του καυστικού υγρού φαίνεται να ήταν πολύ μεγάλη με αποτέλεσμα να έχει καεί το 93% του προσώπου και το 30% του σώματος της Ιωάννας»

READ more