Συγκλονίζει ο Δημήτρης Άνθης – “Έδωσα δείγμα DNA, δεν έχω το ψυχικό σθένος να αντικρίσω κάτι το οποίο δεν είναι ο αδελφός μου”

Από το μεσημέρι της Τετάρτης έγινε γνωστό ότι η οικογένεια του Δημήτρη Άνθη, ο αδελφός του οποίου αγνοείται από τις  8 Μαρτίου, κλήθηκε να αναγνωρίσει τη σορό ενός άνδρα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σημερινή ανάρτηση στο Facebook του τοπικού αστυνομικού τμήματος του Kingsbridge έχει ενημερωθεί η οικογένειά του για την ανεύρεση πτώματος στη θαλάσσια περιοχή του Bigbury Bay, χωρίς όμως να επιβεβαιώνεται επίσημα ότι η σορός ανήκει στον Στάθη Άνθη.

Το απόγευμα της Τετάρτης ο σεφ Δημήτρης Άνθης ενημέρωσε μέσα από το twitter ότι όντως εκλήθη από την αστυνομία αλλά για να δώσει δείγμα Dna, καθώς δεν θα μπορούσε όπως λέει να αντέξει το θέαμα, καθώς η σήψη του νεκρού άνδρα που βρέθηκε ήταν προχωρημένη.

Ο Δημήτρης έγραψε: “Σήμερα το πρωί πήγα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής που είμαι στο Λονδίνο και μου πήραν δείγμα σάλιου για να γίνει ταυτοποίηση της σορού που βρέθηκε, με το DNA μου, της οποίας τα αποτελέσματα θα μου ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες. Επειδή η σορός βρίσκεται σε προχωρημένη φάση σήψης δεν γίνεται να αναγνωριστεί και δεν έχω και το ψυχικό σθένος να ξαναπάω στο Plymouth να αντικρίσω κάτι το οποίο δεν είναι ο αδελφός μου. Οπότε κάνω υπομονή και προσπαθώ να κρατήσω τη ψυχραιμία μου μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Μέχρι τότε θα ήθελα να ζητήσω να σεβαστείτε την αγωνία της οικογένειας και την δική μου”

 

Read More

And More