Συγκλονίζει ο Δημήτρης Καμπουράκης στο “Μαζί σου” για την ασθένεια και τον θάνατο του Βασίλη Λυριτζή

Τεράστια θλίψη στην οικογένειά του, τους φίλους του αλλά και όλο το δημοσιογραφικό κόσμο προκάλεσε ο θάνατος του δημοσιογράφου Βασίλη Λυριτζή,  ο οποίος έφυγε τα ξημερώματα της Τρίτης μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Ο Δημήτρης Καμπουράκης, με τον οποίο ο Βασίλης έκανε τον τελευταίο καιρό εκπομπή στο ραδιόφωνο του Real, μίλησε στο Mαζί σου και την Τατιάνα Στεφανίδου για το πώς έζησε τις δύσκολες στιγμές του Βασίλη. Ο δημοσιογράφος ασθένησε γύρω στα τέλη Νοεμβρίου…

Διάβασε όσα περιέγραψε ο Δημήτρης Καμπουράκης στην εκπομπή: “Κάναμε πλάκα μπροστά στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο… Το φαντέσαι ότι ο Βασίλης ήταν έτσι τα Χριστούγεννα και τώρα πέθανε. Ο Βασίλης αρρώστησε στο τέλος του χρόνου. Ξαφνικά ένα πρωί μου λέει πάω στον Ευαγγελισμό γιατί δεν μπορώ να μιλήσω. Θεώρησαν όλοι ότι έπαθε ένα μικρό εγκεφαλικό. Έλειψε 20 μέρες από το σταθμό και μετά γύρισε. Ξαφνικά, μέσα σε μια εβδομάδα είχε μια δραματική επιδείνωση. Έφυγε μόνος του για να δει τι γίνεται και δεν ξαναγύρισε, πέθανε. Νοσηλεύτηκε στον Άγιο Σάββα για έναν μήνα περίπου και κατέληξε, δυστυχώς”

“Κάναμε τόσα χρόνια εκπομπή τρεις ώρες την ημέρα. Μια φορά δεν τσακωθήκαμε”… είπε ο Δημήτρης Καμπουράκης “και δυστυχώς τον τελευταίο καιρό ξέραμε ότι τα πράγματα ήταν μη αναστρέψιμα”

Δες το βίντεο

Read More

And More