Δες όλες τις εμφανίσεις της Catherine στον Καναδά και ψήφισε την αγαπημένη σου

Η δούκισσα Catherine έχει βάλει σκοπό να γίνει η πιο επιδραστική γυναίκα στη μόδα! Οι εμφανίσεις της κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψής της στον Καναδά ήταν αψεγαδιαστές, συμβάδιζαν με τους αυστηρούς κανόνες του πρωτόκολου αλλά παράλληλα ήταν απόλυτα κομψές και σύμφωνες με τις τάσεις του καλοκαιριού!

Το πρώτο φόρεμα ήταν από τη Resort συλλογή του οίκου Erdem! Αυτή ήταν μια πολύ σοφή (από πολιτική άποψη) επιλογή αφού ο σχεδιαστής Erdem Moralioglu έχει καναδική καταγωγή και διατηρεί τη βάση του στο Λονδίνο! Συνδύασε τη navy δαντέλα με τα αγαπημένα της nude L.K. Bennett παπούτσια και clutch στο ίδιο χρώμα.

Αυτό το look έχει σαφή έμπνευση από την καναδική σημαία! Ο συνδυσμός λευκού με κόκκινο είναι μια παράδοση για τη βασιλική οικογένεια και την ίδια στιλιστική οδό είχαν ακολουθήσει στο παρελθόν η βασίλισσα Ελισάβετ και η δούκισσα Fergie! Το λευκό φόρεμα είναι Reiss και κοστίζει 213 ευρώ. Το συνδύασε με καπέλο σχεδιασμένο από τον Philip Treacy και κόκκινες γόβες Hobbs. Σύμφωνα με το BBC η καρφίτσα που φόρεσε στο πέτο είναι κειμήλιο της βασιλικής οικογένειας και την είχε φορέσει στο παρελθόν η πριγκίπισσα Ελισάβετ στην πρώτη επίσκεψη της στον Καναδά το 1951.

Το βράδυ βρήκε την Catherine να φοράει τον αγαπημένο της oίκο Issa! Κράτησε την ίδια καρφίτσα που είχε φορέσει και νωρίτερα και συμπλήρωσε με navy γόβες Prada και clutch Anya Hindmarch. Φυσικά δεν αποχωρίζεται το δακτυλίδι-κειμήλιο του αρραβώνα της.

To επόμενο απόγευμα η Catherine φύτεψε ένα δέντρο επιλέγοντας φόρεμα Catherine Walker σε γκρι! Το συνδύασε με γόβες Tabitha Simmons Dela και clutch Hobbs. Καθόλη τη διάρκεια της παραμονής της αποφεύγει τα πολύ βαριά κοσμήματα, το μήκος της φούστας φτάνει πάνω από το γόνατο ενώ τα μαλλιά της είναι χτενισμένα πολύ φυσικά!

Read More

And More