Συγκλονίζει ο Γιάννης Αϊβάζης: “Και τα δύο αδέρφια μου διαγνώστηκαν με ανεύρυσμα στο κεφάλι” (video)

Ο Γιάννης Αϊβάζης το πρωί της Παρασκευής μίλησε στην εκπομπή της Φαίης ΣκορδάΤο Πρωινό” και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη, για τη δύσκολη στιγμή που έζησε πριν από ενάμιση μήνα, όταν έμαθε ότι τα δύο αδέρφια του έχουν ανεύρυσμα, για τις επισκέψεις του στο Άγιο Όρος αλλά και για την ενδεχόμενη συμμετοχή της κόρης του στο “Καφέ της Χαράς”.

Σχετικά με τα ταξίδια του στο Άγιο Όρος και τη δύσκολη στιγμή που πέρασε, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε: “Έχω αγαπημένους ανθρώπους εκεί πέρα, φίλους, γιατί φίλοι είναι οι γέροντες, οι πνευματικοί και μία με δύο φορές το χρόνο, όταν μπορώ, φροντίζω να είμαι μαζί τους. Το Άγιο Όρος είναι αφορμή να κάνεις πράγματα και σκέψεις που έχεις ξεχάσει από τη βαβούρα της πόλης και την καθημερινότητα της δουλειάς.

Η αλήθεια είναι πέρασα μια δύσκολη στιγμή πριν από ενάμιση μήνα… Και ο αδερφός μου και η αδερφή μου βρέθηκαν με ανεύρυσμα στο κεφάλι και είναι κληρονομικό. Έπρεπε να κάνω και εγώ μία εξέταση, την έκανα, ήταν πεντακάθαρη, αν και είχα μεγάλο ποσοστό να το έχω, και ίσως αυτό ήταν που με οδήγησε εσπευσμένα να επισκεφτώ τους γέροντές μου”.

Όσον αφορά τη συμμετοχή της κόρης του στο “Καφέ της Χαράς”, ο Γιάννης Αϊβάζης ξεκαθαρίζει: “Δεν το ξέρουμε ακόμα. Αν ο Χάρης αποφασίσει ότι του κάνει και η μικρή μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτό, μη χάνοντας τα μαθήματά της, προφανώς και δεν θα μπούμε εμπόδιο”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More