Συγκλονίζει ο ηθοποιός Γιώργος Ψυχογιός: «Έχουν κλάψει στην αγκαλιά μου πολλές κυρίες στα παρασκήνια»

Ο Γιώργος Ψυχογιός παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κακοποίηση που βίωσε στο ξεκίνημά του ως ηθοποιός, ενώ αποκάλυψε πως έχει πάρει αμοιβή των 67 ευρώ για δέκα παραστάσεις.

Ήμουν πολύ ντροπαλό παιδί, με ρωτούσαν το όνομά μου και έβαζα τα κλάματα. Η μαμά μου ήθελε να γίνω ένας κάλος υδραυλικός και στα μάτια της ανέβηκα όταν έπαιξα για πρώτη φορά στην τηλεόραση το 1198», συνέχισε ο ίδιος μιλώντας στην Ελένη Μουστάκη.

«Έχω μείνει πολλές φορές απλήρωτος. Έχω δουλέψει και τζάμπα. Το μικρότερο ποσό που έχω πάρει ήταν 67 ευρώ για για όλες τις πρόβες και δέκα παραστάσεις», αποκάλυψε ο Γιώργος Ψυχογιός, ενώ μίλησε και για την κακοποίηση στο χώρο του θεάματος, καθώς και για όσα έχει βιώσει ο ίδιος.

«Η κακοποίηση δυστυχώς υπάρχει και την ώρα που παίζεις, είναι πολύ βίαιο και κακοποιητικό. Το κοινό σίγουρα έχει ακούσει να μου μιλούν άσχημα την ώρα της παράστασης και βωμολοχίες και πράξεις βίαιες. Είχαν τόση δύναμη οι κακοποιητές που το “τρως”, είναι τόσο αγαπητοί στον κόσμο αυτοί οι άνθρωποι, πού να τολμήσεις να μιλήσεις; Έχουν κλάψει στην αγκαλιά μου πολλές κυρίες στα παρασκήνια», πρόσθεσε ο Γιώργος Ψυχογιός.

«Έπεσα από τα σύννεφα γιατί γνώρισα μια κοπέλα που ήταν θύμα βιασμού και είναι πολύ καλή φίλη. Λένε, “μιλάει γιατί θέλει δημοσιότητα”. Ποια δημοσιότητα; Να πηγαίνεις στο δικαστήριο να περιγράφεις τι έχεις ζήσει; Μήπως να ακούσουμε λίγο και τα θύματα;», κατέληξε ο Γιώργος Ψυχογιός

Read More

And More