Συγκλονίζει ο Κώστας Ευριπιώτης: Η εξομολόγηση για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε

Συγκλονίζει ο Κώστας Ευριπιώτης: Η εξομολόγηση για το σοβαρό  πρόβλημα υγείας που πέρασε | tlife.gr

«Για εφτά ώρες δεν ήμουν στη Γη. Τόσο κράτησε το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκα για να αφαιρεθεί η φλεγμονή που είχα στο κεφάλι μου. Ήταν μια πολύ σοβαρή εγχείρηση, που δεν θέλω να ζήσει κανένας. Δοξάζω τον Θεό, γιατί τώρα νιώθω καλά», αποκαλύπτει ο Κώστας Ευριπιώτης, μιλώντας πρώτη φορά για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του και το πολύωρο χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη.

Σε συνέντευξή του στην Espresso, ο γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει πως όλα ξεκίνησαν στις πρόβες του στο θέατρο, λίγο πριν το Πάσχα. Ο Κώστας Ευριπιώτης ετοιμαζόταν για την καλοκαιρινή παράσταση «Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης». Κατά τη διάρκεια της πρόβας ξεχνούσε τα λόγια του. Θορυβήθηκε και πήγε για μαγνητική. Εκεί διαπίστωσε ότι κάτι δεν πάει καλά.

«Όλα ξεκίνησαν στις πρόβες. Πήγαινα να πω τα λόγια του κειμένου και σταματούσα απότομα. Εγώ δεν αντιλαμβανόμουν τίποτα στις πρόβες. Νόμιζα ότι όλα βαίνουν καλώς. Πήγαινα να κάνω φινάλε και ξαφνικά έλεγα άλλα πράγματα που δεν είχαν σχέση με το κείμενο. Ωστόσο οι συνάδελφοί μου διαπίστωσαν το πρόβλημα. Η αλήθεια είναι ότι όλο αυτό που πέρασα ήταν μια πολύ μεγάλη περιπέτεια με την υγεία μου, η οποία μου παρουσιάστηκε εντελώς ξαφνικά.

Πήγα έκανα μια μαγνητική και διαπίστωσα ότι κάτι δεν πάει καλά. Κατόπιν έκανα εγκεφαλογραφήματα για να δω τι τρέχει ακριβώς. Υποβλήθηκα σε δύσκολη επέμβαση η οποία είχε επιτυχία. Το τηλέφωνο δεν το ανοίγω πλέον και αποφεύγω κάθε είδους συνομιλία. Θέλω ηρεμία, ένα βιβλίο και να βρίσκομαι στη θάλασσα».

Ο ίδιος δηλώνει ότι αυτήν την  περίοδο, μετά το χειρουργείο θα χρειαστεί χρόνο για να αναρρώσει «Είμαι κουρασμένος και το μόνο που πρέπει να κάνω τώρα είναι να έχω ηρεμία. Για όσο χρειαστεί, θα απέχω. Με την υγεία μας δεν παίζουμε».

Τέλος, στην ερώτηση αν θα επιστρέψει σύντομα στο θεατρικό σανίδι, ο Κώστας Ευριπιώτης απαντά: «Πλάκα μου κάνεις; Εδώ δεν ήξερα αν θα ζήσω, θα επιστρέψω στο θέατρο; Θεού θέλοντος, ό,τι γίνει θα γίνει τον χειμώνα».

READ more