Συγκλονίζει ο Νίκος Κοκλώνης: “Λιποθύμησα μπροστά στο φέρετρο του κολλητού μου φίλου”

Τον Νίκο Κοκλώνη τον γνωρίσαμε μέσα από την παρουσίαση των ταξιδιωτικών εκπομπών του και φυσικά το J2US! Ωστόσο ο γνωστός παραγωγός και παρουσιαστής δεν είναι γόνος πλούσιας οικογένειας και μεγάλωσε στον Πειραιά με τους γονείς και τα αδέλφια του.

Ο ίδιος μιλώντας στην “Οn time” και τη Σάσα Σταμάτη είπε πως γονείς του ήταν απλοί άνθρωποι, βιοπαλαιστές που προσπαθούσαν να συγκεντρώσουν χρήματα για να μεγαλώσουν τα 4 παιδιά τους και να μην τους λείψει τίποτα.

Ο Νίκος εξομολογήθηκε όμως την πιο δύσκολη στιγμή που έζησε όταν ήταν μαθητής της Β’ Λυκείου. Ήταν τότε που έχασε τον παιδικό, αδελφικό του φίλο, σε τροχαίο. Ο Νίκος ήταν φίλος με το παλικάρι που έφυγε από την πρώτη δημοτικού.

“Ο κολλητός μου ο Αντώνης είχε ένα τροχαίο με ένα μηχανάκι και σκοτώθηκε ακαριαία. Έγινε  στον Πειραιά στον Άγιο Νικόλαο μπροστά… Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Μέχρι που πήγα στην εκκλησία στο Άγιο Βασίλειο στον Πειραιά και είδα το φέρετρο ανοιχτό… Όταν άκουσα τη μάνα του να λέει “Νίκο κοίτα πώς σε κοιτάει ο Αντώνης μας, λιποθύμησα”.. Δεν τον ξέχασα ποτέ

Read More

And More