Συγκλονίζει ο πατέρας της Νίκης Λειβαδάρη στο “Μαζί σου” – “Έπαθε ανακοπή, της έκαναν μαλάξεις για μιάμιση ώρα και…” (video)

Η Νίκη Λειβαδάρη έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 33 της χρόνια σκορπίζοντας θλίψη σε συγγενείς, φίλους και συναδέλφους. Όπως έγινε γνωστό, η ηθοποιός βρισκόταν για ποτό με τον σύντροφό της όταν άρχισε να μην αισθάνεται καλά. Αμέσως, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και λίγη ώρα αργότερα, δυστυχώς, άφησε την τελευταία της πνοή. Ο πατέρας της αδικοχαμένης Νίκης μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου” και αποκάλυψε τι του είχε πει ο γιατρός της κόρης του.

«Ο γιατρός μας είπε ότι την κεντρική αρτηρία τη βρήκε φραγμένη, ότι έγινε προσπάθεια, κάνανε απόφραξη και ότι αιματώνεται πλέον λίγο, αλλά κανονικά και προσπαθούν να την επαναφέρουν στο κανονικό και μετά ξαναμπήκε μέσα. Τελικά μας ενημερώσανε ότι πέντε λεπτά αφότου η αρτηρία είχε αποφράξει δεν ξέρω με μπαλονάκι το κάνουν, αυτό με στένσιλ, δεν ξέρω με τι, με στεντ, όπως λέγεται… Έπαθε ανακοπή και της έβαλαν απιδωνητή, της έκαναν μαλάξεις από μιάμιση ώρα και δεν επανήλθε», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το αν αντιμετώπιζε προβλήματα καρδιάς, ο ίδιος εξήγησε: «Όχι, όχι κανένα πρόβλημα και ήταν ένα υγιέστατο παιδί και είχε κάνει και τρίπλεξ, τα είχε κάνει όλα, τα πάντα και από την άλλη μεριά να σας πω ότι ο φίλης της την τελευταία εβδομάδα παραπονείτο… Ο φίλος της ήταν στο εξωτερικό αλλά μας είπε ότι στο τηλέφωνο παραπονείτο ότι έχει βάρος στην καρδιά και ότι είναι ματιασμένη. Ότι έχει βάρος στο στομάχι, όχι στην καρδιά και ελαφρώς στην πλάτη. Είχε ενοχλήσεις στην πλάτη και στην κοιλιά. Αυτό μας το είπε ο φίλης της, εμείς δεν το ξέραμε. Στη μαμά της έλεγε να την ξεματιάσει. Μέσα σε αυτή την εβδομάδα την είχε ξεματιάσει αλλά το Σάββατο που την ξεμάτιασε δεν έγινε τίποτα. Της είπε η μάνα της: “Παιδί μου δεν είναι μάτι αυτό, να πάμε σε έναν γιατρό να δούμε για ποιο λόγο σε πονάει το στομάχι και η κοιλιά σου” και τελικά καταλήξαμε να γίνει οξύς ο πόνος και να πάμε στο νοσοκομεία όπου κατέληξε».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More