Συγκλονίζει ο Σαρμπέλ: «Είναι πιθανό να πέρασα κορονοϊό. Θα κάνω το τεστ»

Δύσκολες ώρες πέρασε ο Σαρμπέλ, ο οποίος ζει τα τελευταία χρόνια στο Λονδίνο. Ο αγαπημένος τραγουδιστής που είχε όγκο στις φωνητικές χορδές, όπως αποκάλυψε πριν από λίγο καιρό, αναγκάστηκε να κάνει από τον Ιανουάριο αφωνία και ταυτόχρονα είχε κάποια σοβαρά συμπτώματα και είναι πολύ πιθανό να νόσησε από τον κορονοϊό.

Ο τραγουδιστής που μας είχε εκπροσωπήσει στην Eurovision το 2007, το πρωί της Τετάρτης μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. «Πριν από δύο χρόνια αρρώστησα. Έβγαλα ένα όγκο στις φωνητικές μου χορδές και χρειάστηκε να χειρουργηθώ για να τον αφαιρέσω. Ήταν πάρα πολύ σοβαρό το πρόβλημα, αλλά ευτυχώς δεν ήταν καρκίνος», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Από τότε ο λαιμός μου είναι πάρα πολύ ευαίσθητος. Πριν από λίγο καιρό αντιμετώπισα και πάλι πρόβλημα. Ο γιατρός μου μού είπε ότι δε χρειάζεται να χειρουργηθώ, αλλά από τον Ιανουάριο και για 1.5 μήνα έκανα αφωνία».

Στη συνέχεια, ο Σαρμπέλ μίλησε για την κατάσταση στο Λονδίνο λόγω κορονοϊού και αποκάλυψε: «Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Φοβόμαστε να πάμε ακόμα και στο σούπερ μάρκετ. Είναι πολύ πιθανό να πέρασα τον κορονοϊό γιατί εδώ και τρεις εβδομάδες είχαν έντονο πόνο στο στήθος και μια μικρή δύσπνοια. Θα κάνω το τεστ».

Read More

And More