Συγκλονίζει ο σύντροφος της 27χρονης που έσβησε στη Γαύδο και οδηγούσε το αυτοκίνητο – “Γιατί να μην φύγω εγώ”;

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο, ο θάνατος της 27χρονης Κορίνας στη Γαύδο. Η φοιτήτρια έχασε τη ζωή της ώρες μετά από τη στιγμή που το αμάξι που επέβαινε και οδηγούσε ο σύντροφός της, έπεσε σε γκρεμό… Η όμορφη Κερκυραία ήταν ζωντανή και έμεινε αβοήθητη τουλάχιστον 5 ώρες!

Ο 40χρονος σύντροφός της που οδηγούσε το αυτοκίνητο, μίλησε στο Live News και το Νίκο Ευαγγελάτο για όσα έγιναν, ενώ κάποια στιγμή λύγισε…

“Σαν ζευγαράκι φάγαμε κάποια σουβλάκια, φύγαμε από ένα τοπικό σουβλατζίδικο εκεί στο Καστρί κατά τη 1 η ώρα κοντά και πήγαμε στο Βαθύ Σελί εκεί στο σημείο, ένα πάρα πολύ ωραίο μέρος και έχει θέα όλο το Λιβυκό πέλαγος. Της λέω Κορίνα, έχει περάσει λίγο η ώρα, έπιανε και ψύχρα «ρε Κορινάκι», της λέω «να βάλουμε μια μπροστά, να ζεσταθεί το αμάξι να βάλω καλοριφέρ να κατέβουμε κάτω;», «ναι» μου λέει. Λοιπόν, βάζω το αμάξι, δουλεύει κανά δίλεπτο, τρίλεπτο, δούλευε.»

Όπως υποστηρίζει ο ίδιος στο LIVE NEWS, το χειρόφρενο ήταν τραβηγμένο και ίσως μια λάθος κίνηση των ποδιών απέβη μοιραία.

«Ήταν πάρα πολύ καλά τραβηγμένο, μας είχε ενοχλήσει το χειρόφρενο, πώς να το πω; Το είχαμε σχολιάσει. Τώρα πως λύθηκε δεν ξέρω. Με τα πόδια μας έτσι το κουνήσαμε; Και λύθηκε; Εν πάση περιπτώσει και μας παίρνει η κατηφόρα. Τραβάμε κάτω κουτρουβάλες. Αφού τις νιώθω τις κουτρουβάλες και λέω «πότε θα σταματήσει». Δεν έχασα ούτε μια στιγμή τις αισθήσεις μου. Σταματάει σε ένα σημείο σε δυο βράχια σταματάει το αυτοκίνητο. Αρκετά κάτω. Δηλαδή άλλα 30 μέτρα να προχώραγε και θα είχαμε φτάσει στην παραλία.»

Έντρομος ο 40χρονος, που δεν είχε σήμα για να καλέσει σε βοήθεια, άρχισε να σκαρφαλώνει από την χαράδρα των 300 μέτρων, αφήνοντας την Κορίνα μέσα στο αυτοκίνητο. Λίγο μετά τις 6 το πρωί, είχε φτάσει στον δρόμο.
Δύο 24ωρα μετά ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πως μια βόλτα με το αμάξι εξελίχθηκε στον χειρότερο εφιάλτη.

«Και εάν την ήξερες ήταν καλός χαρακτήρας ρε, γιατί να μην φύγω εγώ; Σε κανέναν να μην τύχει, σε κανέναν να μην τύχει. Έχω περάσει πολλά στην ζωή μου αλλά τέτοιο πράγμα, δεν έχω πονέσει.»

 

Το πρωί ο 40χρονος, δήλωσε  υπεύθυνος για το τροχαίο στη Γαύδο το οποίο κόστισε τη ζωή της 28χρονης Κορίνας, ενώ κι ο ίδιος νοσηλεύεται τραυματισμένος. «Εγώ και μόνο εγώ φταίω», λέει στο TLive και στην Τατιάνα Στεφανίδου, καθώς θυμάται το αυτοκίνητο να κατρακυλά με τους δύο τους μέσα στο γκρεμό βάθους 70 – 80 μέτρων.

Συνεχίζοντας ο 40χρονος μιλάει για την αδικοχαμένη φίλη του, λέγοντας πώς «ήταν ένας άγγελος» και πως ο ίδιος τη λάτρευε αληθινά: «Γνωριζόμασταν από το 2017, αλλά τώρα ήρθαμε πιο κοντά».

Read More

And More