Συγκλονίζει στο “Μαζί σου” η γιαγιά του 36χρονου που φέρεται να σκότωσε την 32χρονη εν διαστάσει σύζυγό του [video]

Τις τελευταίες ώρες μια δυσάρεστη είδηση έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, καθώς 36χρονος φέρεται να στραγγάλισε την 32χρονη εν διαστάσει σύζυγό του και μητέρα δύο παιδιών. Ο 36χρονος άνδρας φαίνεται ότι από την πρώτη στιγμή ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς ωστόσο ανέφερε πως δεν είχε πρόθεση να την σκοτώσει αλλά «ξέφυγε» πάνω στον καυγά.

Το μεσημέρι της Τρίτης, η γιαγιά του 36χρονου άντρα μίλησε στον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Γύγο και στην κάμερα της εκπομπής της Τατιάνας ΣτεφανίδουΜαζί σου” για τον πολυαγαπημένο της εγγονό. “Την ζήλευε και κάτι να ήθελα να της πάρω έλεγε “ντύθηκε πάλι η …”. Ο εγγονός μου πριν χωρίσουν δεν ζήλευε. Τώρα που χωρίσανε δεν ξέρω. Αυτή μου έλεγε εδώ και ένα μήνα ότι είναι πολύ αγαπημένοι. Δεν είχανε κανένα πρόβλημα”.

“Είχα ακούσει ότι εκείνη έλεγε πως ο εγγονός μου την μαχαίρωσε στην κοιλιά, αλλά αυτά είναι φαντασιώσεις. Δεν είναι δυνατόν να μην τρέξει αίμα και να λέει ότι έχει σημάδι από την μαχαιριά; Ήθελε να τον βγάλει δολοφόνο μέχρι που το πέτυχε, ήθελε να τον βγάλει τον πιο άχρηστο και τον πιο κακό άνθρωπο του κόσμου. Εγώ την είχα μεγαλώσει με αρχές και όλοι ήξεραν την οικογένειά μας. Εγώ ήξερα τι παιδί μεγάλωσα. Ήταν μετρημένος. Τώρα με αυτά που συμβαίνουν καταστράφηκε το παιδί μου και η οικογένειά μου. Ο εγγονός μου την αγαπούσε μέχρι την τελευταία στιγμή. Ήθελε να τα ξαναφτιάξουν. Αλλά δυστυχώς τον έφτασε στο απροχώρητο, έφτασε η κακιά στιγμή. Τα παιδιά ήταν η αιτία και ότι θα μεγαλώσουν σε ένα τέτοιο περιβάλλον”.

Τέλος, αποκάλυψε ότι έμαθε από τον ίδιο το γιο της για το τραγικό συμβάν.

Δες το βίντεο:

Read More

And More