Συγκλονίζει το ”αντίο” της κόρης του Δημήτρη Τουρναβίτη – Συνεχίζεται η αγωνία για την Χρύσα Σπηλιώτη

Δυσάρεστα ήταν τα νέα που είχε ο Κώστας Τουρναβίτης και η ανιψιά του, Αλίκη το πρωί της Παρασκευής. Ο αδερφός του Δημήτρη Τουρναβίτη, δέχτηκε τηλεφώνημα από την ιατροδικαστική, όπου και τον ενημέρωσαν πως ταυτοποιήθηκε με το DNA (συγκεκριμένα της ανιψιάς του, κόρης του Δημήτη Τουρναβίτη) η σορός του μουσικού και συζύγου της ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη. Το ζευγάρι αγνοούνταν μετά την φονική φωτιά που σάρωσε το Μάτι όπου και ήταν το σπίτι τους. Λίγο μετά την δύσκολη στιγμή της ταυτοποίησης ο Κώστας Τουρναβίτης μίλησε στο TLIFE.  «Ταυτοποιήθηκε η σορός του αδερφού μου. Για τη Χρύσα δεν ξέρουμε ακόμα”, δηλώνει.

Η κόρη του Δημήτρη Τουρναβίτη αποχαιρέτησε τον μπαμπά της με ένα συγκινητικό post στο facebook της. Ανέβασε το παρακάτω βίντεο σημειώνοντας: “Και εγώ σε χάνω… Μίλα μου! Άκου τι θα πω ψηλά τα χέρια γιατί τόσο σ αγαπώ… μίλα μου…. Και μένω αταξίδευτος! ”

https://www.facebook.com/aliki.tour.1/videos/298084864269004/

Η αγωνία συνεχίζεται όμως για τη σύζυγο του πατέρα της και ηθοποιό που για πέμπτη μέρα δεν υπάρχει κανένα ίχνος της. Ο γαμπρός της συνεχίζει να κάνει τον προσωπικό του αγώνα όπως έκανε όλες αυτές της μέρες που το ζευγάρι ήταν αγνοούμενο.

Τα αυτοκίνητα του ζευγαριού, βρέθηκαν στο κτήμα Φράγκου, που βρέθηκαν και οι 26 απανθρακωμένοι άνθρωποι και μάλιστα ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, που βρίσκεται στο κτήμα και που άνοιξε τις πόρτες να κατέβουν οι πρώτοι 26 στην παραλία από τα σκαλιά, δήλωσε νωρίτερα πως η ηθοποιός βρισκόταν ανάμεσά τους, αλλά είχε χάσει τα ίχνη του συζύγου της και γύρισε πίσω να τον ψάξει. Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα χάθηκε…

Τα αυτοκίνητα του ζευγαριού

Read More

And More